• Real Estate

    Lamda Development: Στρατηγική κίνηση η πώληση του Kronos Business Center στην Trastor

    LAMDA

    Οδ. Αθανασίου, Διευθύνων Σύμβουλος της Lamda


    Στην ιδιοκτησία της Trastor ΑΕΕΑΠ (Ανώνυμη Εταιρεία Επενδύσεων Ακίνητης Περιουσίας) περιήλθε το κτήριο γραφείων Kronos Business Center στο Μαρούσι (Αγ. Κωνσταντίνου 49 και Γράμμου) της Lamda Development έναντι τιμήματος 6,5 εκατ. ευρώ. Αξίζει να σημειωθεί ότι βασικός μέτοχος της Trastor είναι η Värde Partners, διαχειρίστρια εταιρεία εναλλακτικών επενδύσεων, η οποία έχει εισέλθει και στο μετοχικό κεφάλαιο  θυγατρικής της Lamda η οποία έχει συγκεντρώσει τα εμπορικά της κέντρα.

    Για την Lamda, σύμφωνα με τη διοίκησή της, υπό τον διευθύνοντα σύμβουλο Οδυσσέα Αθανασίου, η πώληση των γραφειακών χώρων κινείται στο  πλαίσιο της στρατηγικής της, για επικέντρωση στις δραστηριότητες του τομέα των εμπορικών κέντρων όπως και στο έργο ανάπλασης του Ελληνικού.

    Ελληνικό
    Οδυσσέας Αθανασίου, διευθύνων σύμβουλος της Lamda Development

    Η Trastor χρηματοδότησε την εν λόγω εξαγορά με κεφάλαια που αντλήθηκαν κατά την αύξηση μετοχικού κεφαλαίου της εταιρείας που πραγματοποιήθηκε το 2017 και από τραπεζικό δανεισμό.  O Τάσος Καζίνος, διευθύνων σύμβουλος της ΑΕΕΑΠ, με αφορμή την ολοκλήρωση της εν λόγω αγοράς δήλωσε: «Στην Trastor, ξεκινάμε δυναμικά τη νέα χρονιά προσθέτοντας στο χαρτοφυλάκιό μας ένα σύγχρονο κτίριο γραφείων πλησίον της Λεωφόρου Κηφισίας, το οποίο διαθέτει εξαιρετική προβολή, υψηλές προδιαγραφές και μοντέρνα αισθητική. Επιβεβαιώνουμε έμπρακτα τη στρατηγική μας στόχευση στην αξία της ποιότητας και ταυτόχρονα εκπέμπουμε ένα θετικό μήνυμα εμπιστοσύνης στη νέα δυναμική της ελληνικής αγοράς ακινήτων».

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Θ. Χαραγκιώνης: Αυτά είναι επόμενα σχέδια μας στο Real Estate

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Γ. Χρυσικός: Τι βλέπει για την αγορά ακινήτων ο CEO της Grivalia

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Ρένα Δούρου: Νέα «επίθεση» στο Ελληνικό. Τώρα ανακάλυψε 6 λόγους να μη γίνει



    ΣΧΟΛΙΑ