• Public

    Τα απόλυτα δώρα για το φετινό Πάσχα #BoysEdition


    Όσοι νονοί έχουν βαφτίσει αγόρια το ξέρουν καλά: το να έχεις βαφτιστήρι είναι πιο δύσκολο από το να έχεις βαφτιστήρα. Γιατί τα κορίτσια ενθουσιάζονται πολύ πιο εύκολα με τα χρώματα, τα δώρα και τις λαμπάδες. Με τα αγόρια, πάλι, δεν είναι τόσο απλό: Οι επιλογές είναι πολλές και οι απαιτήσεις ακόμα περισσότερες, και ένα είναι δεδομένο: για να έχει 100% επιτυχία η «επιχείρηση Πάσχα» χρειάζεται πολύ ψάξιμο!

    Αν ανήκεις κι εσύ σε αυτήν την κατηγορία νονών, τότε η βοήθεια του public.gr και των καταστημάτων Public θα σου φανεί πολύτιμη και θα σε οδηγήσει στην καλύτερη επιλογή, που θα κάνει το βαφτιστήρι σου τρισευτυχισμένο και εσένα… talk of the school!

    Ακολουθούν κάποιες ιδανικές επιλογές ανάλογα με την ηλικία του βαφτιστηριού σου:

    Λαμπάδες

    Για τα πρώτα χρόνια του, ιδανική επιλογή αποτελούν τα αγαπημένα χνουδωτά κουκλάκια στις λαμπάδες Ty Benie Boos, που θα γίνουν ο νέος του λούτρινος φίλος, ενώ η Λαμπάδα PJ Masks Φιγούρα και Όχημα Deluxe θα χαρίσει στους μικρούς οδηγούς μοναδικές στιγμές απολαυστικού αγώνα.

    Αν το βαφτιστήρι σας είναι λίγο μεγαλύτερο, με τις Λαμπάδες Μπαλαλάμπα Τρέλα, θα δημιουργήσει μια τρισδιάστατη φωτιζόμενη μπάλα 72 κομματιών με τους αγαπημένους του ήρωες. Παράλληλα θα αναπτύξει την ενδοπροσωπική, μαθηματική/λογική, σωματική και χωρική/οπτική ευφυΐα, σύμφωνα με τον καινοτόμο τρόπο επιλογής παιχνιδιών της Gordon Hellas, που έχουν υιοθετήσει τα καταστήματα Public.

    Αν έχει αρχίσει να μπαίνει στη δύσκολη περίοδο της εφηβείας, θα τον ικανοποιήσει μία λαμπάδα με διακριτικά διακοσμητικά, όπως οι προτάσεις για αγόρια από τις σειρές Lajoie & Synchronia.

    Φυσικά, ανεξάρτητα την ηλικία του, απαραίτητο είναι μαζί με τη λαμπάδα και το πασχαλινό αυγό με τον αγαπημένο του ήρωα, που θα… γλυκάνει την κάθε σου επιλογή!

    Παιχνίδια

    Σε όλα τα παιδιά αρέσουν τα παιχνίδια και, ανάλογα με την ηλικία του βαφτιστηριού σου, μπορείς να διαλέξεις αυτό που του ταιριάζει καλύτερα ανάμεσα σε παιδικά πασχαλινά βιβλίαπαιδικά πατίνια, gaming, τηλεκατευθυνόμενα, αλλά και σε διασκεδαστικά επιτραπέζια: ένα επιτραπέζιο όπως Ο Μαγικός Λαβύρινθος, όπου οι μαθητευόμενοι μάγοι εξερευνούν με περιέργεια το λαβύρινθο και να αναζητήσουν τα μαγικά σύμβολα, ή το Kingdomino – Ένα ντόμινο για το Βασιλιά, όπου τα παιδιά γίνονται βασιλιάδες που αναζητούν νέα εδάφη για να εξαπλώσει το Βασίλειό τους; Ή μήπως (αν είναι λίγο μεγαλύτερο) το Kawasaki Mini Scooter 6.5 v2 Ηλεκτρικό Πατίνι Ισορροπίας, ένα καινοτόμο ηλεκτρικό πατίνι που χρησιμοποιεί την ισορροπία του σώματός, για να καταλάβει που θέλεις να πας και να σε οδηγήσει εκεί; Ή γιατί όχι κάποιο τηλεκατευθυνόμενο, ένα παιδικό πασχαλινό βιβλίο;

    Ό,τι και εάν επιλέξεις, τα καταστήματα Public είναι και φέτος ο ιδανικός προορισμός για κάθε νονό και νονά!

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Το Πάσχα δεν ανήκει μόνον στα βαφτιστήρια!

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τα απόλυτα δώρα για το φετινό Πάσχα #GirlsEdition

    ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: Είστε νονός ή νονά; Ιδού ο απόλυτος οδηγός αγοράς λαμπάδας για τα πιο απαιτητικά βαφτιστήρια!

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Όταν ήμουν παιδί και περίμενα το Πάσχα…



    ΣΧΟΛΙΑ