• Πολιτική

    Τα γυρίζει ο Καλαϊτζίδης του Ρουβίκωνα: «Εννοούσα πως θα αμυνθούμε αν μας επιτεθούν»

    • NewsRoom
    Ρουβίκωνας

    (φωτο αρχείου)


    Οι μεγάλες αντιδράσεις αλλά και η επέμβαση του Εισαγγελέα οδήγησαν τον Γιώργο Καλαϊτζίδη, το ιδρυτικό μέλος του Ρουβίκωνα, σε αναδίπλωση των θέσεων του, προσπαθώντας πως στην ανάρτησή του ότι θα χυθεί αίμα, εννοούσε πως θα… αμυνθεί σε όποιον τους επιτεθεί, στην αντιδιαδήλωση που θα διοργανώσουν την ίδια ημέρα.

    Μάλιστα, ο Καλαϊτζίδης  επιτίθεται στα ΜΜΕ κάνοντας λόγο για «χυδαία προπαγάνδα» και για διαστρέβλωση των όσων έγραψε.

    Δείτε τη νέα ανάρτηση του Γ. Καλαϊτζίδη:

    «Αθλιοι λασπολόγοι η διασπορά ψευδών ειδήσεων ήταν πάντα το «επάγγελμα»σας.”Δημοσιογράφοι”της πιο χυδαίας προπαγάνδας παπαγαλάκια συμφερόντων και μαφιόζων. Που το είδατε ρε ΑΛΗΤΕΣ ότι καλώ σε αιματοκύλισμα την Κυριακή; Που διαβάσατε ρε κατευθυνόμενες αμοιβάδες ότι απειλώ τον κόσμο που θα κατέβει στο συλλαλητήριο; Όλοι εσείς που κάνετε αβάντα στον κάθε νεοναζί τραμπούκο που με την κάλυψη των ματ θα μπορούσαν να έχουν κάψει κόσμο στην Θεσσαλονίκη; Ποιοι είναι αυτοί που έχουν χύσει αίμα τόσο καιρό ο Ρουβίκωνας η οι φασίστες; Η δεν έχετε την στοιχειώδη εξυπνάδα και αντίληψη να καταλάβετε τι έγραψα η είστε κοινοί προβοκάτορες. Ποντάρω στο δεύτερο. Εγω πάντως θα ασκήσω το δικαίωμα μου την Κυριακή στο να αμυνθώ στον οποιοδήποτε ΕΡΘΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΕΠΙΤΕΘΕΙ όπως έκαναν στην Θεσσαλονίκη. Και όσον αφορά όλους αυτούς που απειλούν ένα θα πω. Μετά την Κυριακή υπάρχει η Δευτέρα. Και επειδή είμαι και από την βόρεια Ελλάδα και ξέρω λίγη ιστορία θα πω το εξής στα ανώνυμα φασισταριά που στέλνουν μηνυματάκια. Αν δεν ήταν το ΕΑΜ και ο ΕΛΑΣ θα μιλάγατε όλοι βουλγάρικα τώρα. Δωσίλογοι γερμανοτσολιάδες στις τρύπες σας».

    Στη χθεσινή του ανάρτηση πάντως ανέφερε:

    «Στις 4 Φλεβάρη μπορεί να χυθεί αίμα. Κάποιοι θα κρατάνε «σφουγγαρίστρες» και κάποιοι άλλοι μαχαίρια. Άλλοι θεωρούν ότι «θα είναι η μέρα τους» και κάποιοι άλλοι θέλουν «να περάσει η μέρα χωρίς απώλειες». Θα δείξει. Με πολύ θόρυβο και μάλλον με μεγάλο κόστος για όλους».

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Εισαγγελική παρέμβαση για τις απειλές του Ρουβίκωνα ενόψει συλλαλητηρίου

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Και δεύτερο μήνυμα από τον Ρουβίκωνα: Τι δεν καταλαβαίνετε;

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Ξεκίνησε τις απειλές ο Ρουβίκωνας: «Θα χυθεί αίμα την Κυριακή»

     



    ΣΧΟΛΙΑ