• Top Stories

    Παραδοχή Παρασκευόπουλου: Λάμβανα κι εγώ επίδομα ενοικίου

    • NewsRoom
    Νίκος Παρασκευόπουλος

    Νίκος Παρασκευόπουλος


    Στην παραδοχή ότι λάμβανε κι εκείνος επίδομα ενοικίου προχώρησε ο πρώην υπουργός Δικαιοσύνης Νίκος Παρασκευόπουλος. Μιλώντας στο ραδιόφωνο των «Παραπολιτικών» ο κ. Παρασκευόπουλος είπε χαρακτηριστικά: «Όπως όλοι, έτσι το έπαιρνα κι εγώ» ως εξωκοινοβουλευτικός.

    Ο κ. Παρασκευόπουλος δήλωσε ότι έκανε χρήση του νόμου για το ζήτημα αυτό, ενώ ζήτησε να αλλάξει η νομοθεσία και να μπουν εισοδηματικά κριτήρια για όσους λαμβάνουν το επίδομα ενοικίου.

    Υπέρ της θέσπισης εισοδηματικών κριτηρίων για το συγκεκριμένο επίδομα τάχθηκε και ο τομεάρχης Υποδομών της ΝΔ, Κώστας Καραμανλής, ο οποίος μίλησε στον ίδιο ραδιοφωνικό σταθμό.

    Ο σάλος που προκλήθηκε από το επίμαχο θέμα, οδήγησε σε παραίτηση την προηγούμενη εβδομάδα την πρώην αναπληρώτρια υπουργό Εργασίας, κα. Ράνια Αντωνοπούλου και τον σύζυγό της, πρώην υπουργό Οικονομίας κ. Δημήτρη Παπαδημητρίου.

    Υπενθυμίζεται ότι παραιτήσεις ήλθαν μετά την αποκάλυψη ότι η κα. Αντωνοπούλου, εκμεταλλευόμενη ευνοϊκές διατάξεις του νόμου, λάμβανε επίδομα ενοικίου ύψους 12.000 ευρώ τον χρόνο. Μάλιστα η ίδια δήλωσε μόνιμη κάτοικος Ν. Υόρκης, καθώς πριν αναλάβει καθήκοντα διέμενε στην εν λόγω μητρόπολη.

    Οι σχετικές «υπογραφές» είχαν πέσει από υπηρεσίες του υπουργείου στο οποίο υπηρετούσε.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Το «φάντασμα» των πλειστηριασμών στέλνει στις τράπεζες τους στρατηγικούς κακοπληρωτές

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Α. Ταμβακάκης(Eos capital): Η εικόνα των επιχειρήσεων θα αλλάξει δραματικά

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Η παρέμβαση Χατζημηνά-Ντόκου-Τσάκωνα στο 3ο Οικονομικό Φόρουμ Δελφών



    ΣΧΟΛΙΑ