• Πολιτική

    Δύο συλλήψεις για την επίθεση στον Γιάννη Μπουτάρη – «Mου άναψαν τα λαμπάκια» είπε ένας εκ των συλληφθέντων

    • NewsRoom
    Μπουτάρης


    Δύο συλλήψεις πραγματοποίησε το απόγευμα της Κυριακής η αστυνομία, για την επίθεση που έγινε χθες κατά του δημάρχου Θεσσαλονίκης Γιάννη Μπουτάρη. Οι συλληφθέντες είναι ηλικίας 20 και 36 ετών. Και οι δύο αναμένεται να οδηγηθούν στις εισαγγελικές Αρχές.

    Κατά πληροφορίες ο 20χρονος είναι εκείνος που καταγράφηκε να σπάει το τζάμι του αυτοκινήτου του Γιάννη Μπουτάρη, ενώ ο ίδιος τραυματίστηκε.

    Οι αστυνομικοί τον εντόπισαν όταν ο νεαρός πήγε στο νοσοκομείο. Ο 36χρονος είναι ομογενής από τη Γεωργία, και σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, είναι σεσημασμένος για κλοπές.

    Από τη δικογραφία προκύπτει πως ο 20χρονος ομολόγησε την πράξη του, λέγοντας χαρακτηριστικά για τον Γ. Μπουτάρη: «Θόλωσα που τον είδα, μου άναψαν τα λαμπάκια με αυτά που είχε πει για το Γενοκτονία και άρχισα να τον χτυπάω». Σύμφωνα με τη δικογραφία, οι δύο συλληφθέντες κατηγορούνται κατά περίπτωση για διατάραξη οικιακής ειρήνης, απρόκλητη σωματική βλάβη και διακεκριμένη περίπτωση φθοράς.

    Έπειτα από την αξιοποίηση πληροφοριών, υλικού βίντεο και φωτογραφιών η ΕΛ.ΑΣ. είχε μία σαφή εικόνα για τα πρόσωπα των δραστών και προσήγαγε τα δύο άτομα που στη συνέχεια συνελήφθησαν.

    Δεν αποκλείονται και άλλες συλλήψεις.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Τελέστηκε το μνημόσυνο του Σμηναγού Γιώργου Μπαλταδώρου

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κώστας Μπακογιάννης: Μακριά από το «εμείς ή εσείς», ακόμα χειρότερα το «εμείς ή κανείς».

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Δύο προσαγωγές για την επίθεση κατά του Γιάννη Μπουτάρη



    ΣΧΟΛΙΑ