• LIFE&STYLE

    Ζώδια: Ημερήσιες προβλέψεις (Σάββατο 24 Μαρτίου)

    ζώδια


    Τι κέφια έχουν σήμερα τα ζώδια;

    ΚΡΙΟΣ
    Ξέρεις ότι υπάρχει δουλειά που πρέπει να κάνεις για να πετύχεις τους στόχους σου, όμως ανησυχείς γιατί θα χρειαστεί να πιέσεις πολύ και τους συνεργάτες σου για να συνεχίσεις τα σχέδιά σου. Δεν χρειάζεται να αισθάνεσαι άσχημα, όλοι γνώριζαν το πιεστικό πρόγραμμα. Συνέχισε και θα τα καταφέρεις. Προσοχή στα οικονομικά σου, απέφυγε τα ανοίγματα. Με σεβασμό και ηρεμία προσπάθησε να αντιμετωπίσεις τα προβλήματα στη σχέση σου. Άσε το πείσμα και τον εγωισμό σου στην άκρη, γιατί αλλιώς δεν θα αποφύγεις τις εντάσεις (ειδικά οι γεννημένες το πρώτο δεκαήμερο πρέπει να είστε πιο προσεκτικές).

    ΤΑΥΡΟΣ
    Παρόλο που έχεις αρκετή ενέργεια να ρίξεις στη δουλειά σου, σήμερα κάτι δεν πάει καλά. Δεν ξέρεις ακριβώς που είναι το λάθος, όμως η διαίσθησή σου δεν σε ξεγελάει. Να είσαι προετοιμασμένη για το απροσδόκητο, ωστόσο συνέχισε τη δουλειά σου κανονικά. Είναι απαραίτητο να δημιουργήσεις ένα νέο πρόγραμμα για τα οικονομικά σου, τα οποία το τελευταίο διάστημα δεν προσέχεις και πολύ. Στα αισθηματικά σου κάνε μία νέα αρχή με τον αγαπημένο σου. Όταν υπάρχει θέληση, μόνο εξαιρετικά πράγματα μπορεί να γίνουν.

    ΔΙΔΥΜΟΙ
    Οι προσπάθειες και οι αξίες σου επιτέλους αναγνωρίζονται. Έχεις κοπιάσει πολύ και για αυτό θα ανταμειφθείς. Ωστόσο να είσαι προσεκτική, μην αφήσεις καταστάσεις να σου χαλάσουν τη διάθεση ή το πρόγραμμά σου. Υπάρχει μία κοινωνική πρόκληση στην ατμόσφαιρα και χρειάζονται σωστοί χειρισμοί. Ευτυχώς όμως το χιούμορ σου θα σώσει την κατάσταση. Προσοχή σε αναπάντεχα έξοδα. Άσε τον θυμό σου στην άκρη και φρόντισε να περάσεις μία όμορφη ημέρα με τον αγαπημένο σου.

    ΚΑΡΚΙΝΟΣ
    Μπορεί να μην έχεις καμία όρεξη για δουλειά σήμερα, ωστόσο σταδιακά θα βρεις τη… φόρμα σου και όλα θα πάρουν τον δρόμο τους. Άλλωστε τις περισσότερες από τις υποχρεώσεις σου τις τακτοποίησες μέσα στην εβδομάδα. Φρόντισε να ηρεμήσεις τα πνεύματα με τους συνεργάτες σου και διώξε τον αρνητισμό. Θα περάσετε όλοι καλύτερα. Άλλαξε στάση στα οικονομικά σου, κάπου χαλάς χρήματα που δεν πρέπει. Στα αισθηματικά σου, ήρθε η ώρα να δεις πιο καθαρά τα «μηνύματα» που σου στέλνει ο αγαπημένος σου. Άσε τον φόβο και διασκέδασε.

    ΛΕΩΝ
    Κάποιες από τις υποχρεώσεις σου παρατράβηξαν και σήμερα δεν σηκώνει άλλη αναβολή. Είναι νούμερο ένα στη λίστα με όσα έχεις να κάνεις. Τακτοποίησε τα ανοιχτά ζητήματα για να σταματήσεις να πιέζεσαι. Φυσικά συνέχισε να είσαι προσεκτική στην επικοινωνία, τώρα που ο Ερμής είναι ανάδρομος. Προσοχή στα οικονομικά σου. Δημιούργησε μία βιώσιμη στρατηγική πριν κάνεις οτιδήποτε άλλο. Προσοχή στα αισθηματικά σου. Η παρορμητική συμπεριφορά δεν οδηγεί πουθενά και φυσικά δεν αποδίδει.

    ΠΑΡΘΕΝΟΣ
    Τα επαγγελματικά σου έχεις καταφέρει να τα βάλεις σε μία σειρά, αν και δουλεύεις πολύ το τελευταίο διάστημα και δεν προσέχεις την υγεία σου. Σήμερα ωστόσο οι σχέσεις σου αποτελούν πηγή ανησυχίας. Αντιμετωπίζεις δυσκολία να εκφράσεις τα συναισθήματά σου και αυτό δημιουργεί πρόβλημα στη σχέση σου. Στα οικονομικά σου έχει βελτιωθεί η κατάσταση, ωστόσο μην κάνει κινήσεις που απαιτούν ρίσκο.

    ΖΥΓΟΣ
    Σήμερα φρόντισε να μην εκμυστηρευτείς τις επιθυμίες σου σε κανέναν, γιατί μπορεί να σε κάνει ευάλωτη. Βέβαια, το να ανοίγεις την καρδιά σου σε κάποιον άνθρωπο εμπιστοσύνης, μπορεί να έχει θετική επίδραση. Μην αφήνεις κανένα να σου υπαγορεύει τα συναισθήματά σου. Ακολούθησε την καρδιά σου, χωρίς να υπολογίζεις τις γνώμες των άλλων.

    ΣΚΟΡΠΙΟΣ
    Ένα καλοσχεδιασμένο πρόγραμμα για τη σημερινή μέρα σε κάνει να νιώθεις αυτοπεποίθηση. Μη νομίζεις όμως ότι θα έχεις και πολύ χρόνο για χαλάρωση. Παρόλα αυτά δεν θα πετύχεις όσα ήλπιζες. Πρέπει να τσαλακωθείς λίγο και να μην αφήσεις άλλους να κάνουν τη δουλειά σου. Αν θες να γίνει σωστά κάτι, κάντο μόνος σου.

    ΤΟΞΟΤΗΣ
    Σήμερα είναι δύσκολο να διατηρήσεις την αισιοδοξία σου, επειδή έχεις πολλά στο μυαλό σου. Αμφιταλαντεύεσαι ανάμεσα στις υποχρεώσεις και στις απολαύσεις της ζωής. Το ξέρεις καλά ότι δεν θα απολαύσεις τίποτα, αν πρώτα δεν ξεμπερδεύεις με τις υποχρεώσεις σου. Διοχέτευσε όλη την ενέργεια που σε τριγυρίζει στο να κλείσεις τους λογαριασμούς σου και ίσως προλάβεις να χαρείς και λίγο την ημέρα αργότερα.

    ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
    Έχεις στόχους αλλά όλο τυχαίνουν έκτακτα περιστατικά, που σε απομακρύνουν. Ο Άρης θα σε βοηθήσει να ολοκληρώσεις το project που ξεκίνησες, παρόλα τα απρόοπτα. Το δυσάρεστο είναι ότι δεν θα έχεις καμία βοήθεια από τα φιλικά σου πρόσωπα, μιας και τα ίδια έχουν πολλά να διαχειριστούν. Δεν μπορείς να αλλάξεις την κατάσταση, αλλά μόνο το πώς αντιδράς εσύ.

    ΥΔΡΟΧΟΟΣ
    Όποιος περίμενε από εσένα βοήθεια σήμερα, καλά θα κάνει να το ξεχάσει. Δεν προγραμματίζεις τίποτα και αφήνεις τη μέρα να σε οδηγήσει οπουδήποτε! Αν είχες κανονίσει σημαντικά ραντεβού, σκέψου ήδη καλές δικαιολογίες γιατί θα καθυστερήσεις σε όλα. Αυτή η ελευθερία και η ανεμελιά που νιώθεις σήμερα, μπορεί να σου κοστίσει μια κακή πρώτη εντύπωση…

    ΙΧΘΕΙΣ
    Είσαι διαθέσιμη να προσφέρεις τη βοήθεια και τις συμβουλές σου σε όποιον στο ζητήσει. Ο βαθμός κοινωνικοποίησής σου για σήμερα είναι πολύ υψηλός, πρόσεξε όμως να μην προσφερθείς να λύσεις όλα τα προβλήματα των άλλων. Δεν μπορείς να τα κάνεις όλα, αλλά μπορείς να βοηθήσεις και να φανείς χρήσιμη. Αυτό θα σε κάνει να νιώσεις πολύ καλά με τον εαυτό σου.

    Πηγή: Ζώδια σήμερα myastro.gr

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Ανάδρομος Ερμής στον Κριό από 23 Μαρτίου ως 16 Απριλίου 2018 – Αναλυτικές προβλέψεις για τα ζώδια

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ζώδια: Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας (από 19 έως 25 Μαρτίου 2018)

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Νέα Σελήνη στους Ιχθείς στις 17 Μαρτίου 2018- Αναλυτικές προβλέψεις για τα ζώδια



    ΣΧΟΛΙΑ