• LIFE&STYLE

    Θρήνος στην οικογένεια του Mr Nammos: Πέθανε ο πεθερός του, ο γνωστός κοσμηματοπώλης Σάκης Πάστρας

    • NewsRoom


    Σοκ για την οικογένεια του ιδιοκτήτη του Nammos στη Μύκονο, επιχειρηματία Ζαννή Φραντζέσκου. Ο Σάκης Πάστρας, πατέρας της συζύγου του, Βερόνικας Πάστρα, έφυγε σήμερα τις πρώτες πρωινές ώρες από τη ζωή από πνευμονικό οίδημα ενώ παραθέριζε στη Μύκονο.

    Ο Σάκης Πάστρας ήταν παντρεμένος με την Ήβα και είχαν αποκτήσει μαζί δύο κόρες και έναν γιο: την Όλγα και τη Βερόνικα που έχουν αναλάβει τα ηνία της επιχείρησης αλλά και τον Νίκο που σπούδασε οικονομικά στο BCA College.

    Η Βερόνικα Πάστρα μαζί με την αδελφή της, Ολγα, έχουν καταφέρει, αν και μικρές σε ηλικία, να ξεχωρίσουν στον χώρο του σχεδίου κοσμημάτων και να πάνε ένα βήμα μπροστά την οικογενειακή επιχείρηση. Με σχετικές σπουδές στο Central Saint Martins, αλλά και στο London College of Fashion του Λονδίνου, οι ταλαντούχες αδερφές ειδικεύτηκαν αργότερα στη Διαμαντολογία.

    H εμπλοκή του με το κύκλωμα Αγγλούπα

    Θυμίζουμε ότι μετά από ανώνυμη καταγγελία για εμπλοκή του στο κύκλωμα των Ρομά που ξάφριζε σπίτια, οι αστυνομικές αρχές είχαν συλλάβει τον γνωστό κοσμηματοπώλη των βορείων προαστίων.

    Ο Σάκης Πάστρας υπήρξε κολλητός φίλος του εμπλεκόμενου στο εν λόγω κύκλωμα, Αλέξανδρου Αγγλούπα και αν και το όνομα του δεν είχε αρχικά συμπεριληφθεί στην δικογραφία, η ανώνυμη καταγγελία τον εμφάνιζε ως παραλήπτη ρολογιών και κοσμημάτων που έπαιρνε ο τελευταίος επιχειρηματίας, ο οποίος ήταν ήδη προφυλακισμένος.

    Σε έρευνα στο σπίτι του Πάστρα είχαν βρεθεί ακριβά ρολόγια, κοσμήματα, διαμάντια κ.ο.κ., για τα οποία ο αποθανών είχε δηλώσει πως δεν είχε «εύκαιρα» τα παραστατικά. Επίσης εντοπίστηκε να κατέχει και μια καραμπίνα, για την οποία δεν είχε την απαραίτητη άδεια και ως εκ τούτου συνελήφθη.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Γιατί το Nammos πλήρωσε πρόστιμα 4,5 εκατ. ευρώ, τι είπε η Eurobank στον Κουτσολιούτσο και το δάνειο του Γιώργου Προκοπίου!!!

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: «Στο κόκκινο» οι εισπράξεις στο Nammos στη συναυλία του Ρέμου – Ο λογαριασμός της κόρης Τραμπ που προκαλεί ίλιγγο!



    ΣΧΟΛΙΑ