• Gossip

    Θρίλερ για γερά νεύρα το διαζύγιο Βαρδινογιάννη-Αλιμόνου: Νέα μήνυση και απόφαση που μειώνει στο μισό τη διατροφή

    Παύλος Βαρδινογιάννης Τζίνα Αλιμόνου

    Παύλος Βαρδινογιάννης-Τζίνα Αλιμόνου


    Με μήνυση -και μάλιστα εντός της ημέρας- ετοιμάζεται να απαντήσει στη μήνυση που κατέθεσε εναντίον του η πρώην σύζυγός του, Τζίνα Αλιμόνου, ο επιχειρηματίας Παύλος Βαρδινογιάννης.

    Σύμφωνα με πληροφορίες του zappit.gr, ο επιχειρηματίας θα απαντήσει εντός της ημέρας με μήνυση κατά της πρώην συζύγου και μητέρας των παιδιών του, καθώς, όπως υποστηρίζει, έχει ήδη καταθέσει διατροφή ύψους τουλάχιστον 70.000 ευρώ.

    Οπως αποκαλύπτει έγγραφο που παρουσιάζει επίσης το zappit.gr, ωστόσο, με προσωρινή διαταγή ορίζεται δικαίωμα επικοινωνίας του επιχειρηματία με τα παιδιά του από τις 15 Ιουλίου έως τις 8 Αυγούστου του 2018 (25 συνεχόμενες ημέρες αντί για 2 δεκαπενθήμερα που αναφέρει η προηγούμενη απόφαση), ενώ η διατροφή που είναι υποχρεωμένος να καταβάλει ορίζεται στα 4.000 ευρώ για καθένα από τα 4 παιδιά και στα 2.000 ευρώ για την Τζίνα Αλιμόνου. Δηλάδή στα 18.000 συνολικά αντί για 34.500 ευρώ που αναφέρει η προηγούμενη απόφαση.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Παύλος Βαρδινογιάννης: Πού αναζητούν τον επιχειρηματία μετά τη μήνυση της Τζίνας Αλιμόνου

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αλίμονο Τζίνα (που ο Παύλος δεν σου δίνει ένα ευρώ): Αν πρέπει να περπατήσουμε στον θάνατο θέλουμε τουλάχιστον καλά παπούτσια

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Τζίνα Αλιμόνου: Η βελούδινη γυναίκα με το καθόλου βελούδινο διαζύγιο



    ΣΧΟΛΙΑ