• LIFE&STYLE

    Τα οικονομικά Zara σκουλαρίκια που δείχνουν τέλεια στο Instagram!


    Το Σαββατοκύριακο που πέρασε είχε πολλές ώρες δουλειάς, γραψίματος και επαγγελματικών ραντεβού αλλά είχε και μια ευχάριστη έκπληξη. Περιμένοντας να φτάσει ένα από τα ραντεβού (ναι, έχω αρχίσει και πηγαίνω νωρίτερα για να μην αγχώνομαι και να προλάβω να πιω το καφεδάκι μου με ησυχία πριν τις μαραθώνιες συζητήσεις!) κοιτούσα τις τελευταίες αναρτήσεις στο timeline του Instagram μου όταν διαπίστωσα πως τα κορίτσια έξω φοράνε κάτι υπέροχα μεγάλα σκουλαρίκια που δείχνουν τέλεια στις φωτογραφίες.

    Το περίεργο με τη μόδα σε αυτά τα χρόνια των Insta Influencers είναι πως πολλές φορές δεν μπορείς να ξεχωρίσεις εάν ένα fashion item είναι πανάκριβο ή πολύ οικονομικό. Η παγκόσμια τάση θέλει να ανακατεύουμε prints, υφές και… τιμές σε ένα look μας οπότε δεν μπορούσα να καταλάβω αν αυτά τα υπέροχα σκουλαρίκια είναι ακριβά ή όχι.

    Ψάχνοντας, έπεσα πάνω σε ένα θέμα του whowhatwhere.co.uk που αποκάλυπτε πως αυτά τα σκουλαρίκια των fashion influencers είναι Zara και κοστίζουν από 9,95-15,95 ευρώ στις περισσότερες περιπτώσεις!

    Μπήκα, λοιπόν, στον πειρασμό και επέλεξα 7 που ταιριάζουν τέλεια με τα ανοιξιάτικα ρούχα μας και θα δείχνουν εντυπωσιακά στις αναρτήσεις μας στα social media. Μην διστάζεις να τα συνδυάσεις με λαμπερά χρώματα, περίεργα prints, λαμπερούς συνδυασμούς χρωμάτων ή… απλά με το λευκό t-shirt σου.

    Διάβασε τη συνέχεια του άρθρου και δες τιμές για τα σκουλαρίκια στο www.coverstory.gr

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Ανάσταση στην πόλη: Φοράμε παστέλ φορέματα!

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ήρθε η άνοιξη! Μήπως ήρθε και η εποχή για την αναδιοργάνωση της ντουλάπας μας;

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: H τσάντα που δίχασε τους fans της Gucci



    ΣΧΟΛΙΑ