• LIFE&STYLE

    My Style Rocks: Τα μυστικά των κοριτσιών που δεν γνωρίζατε

    • NewsRoom


    Το My Style Rocks έχει γίνει η αγαπημένη μας καθημερινή συνήθεια. Οι κόντρες, οι στυλιστικές επιλογές των παικτριών, η Ευαγγελία Αραβανή και η κριτική επιτροπή αποτελούν τα συστατικά της επιτυχίας.

    Ποιες είναι οι όμορφες παίκτριες για τις οποίες μιλά όλη η Ελλάδα;

    Αλεξάνδρα Παναγιώταρου
    Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου είναι από τις πιο πολυσυζητημένες παίκτριες. Η συγκεκριμένη έχει μαγνητίσει τα βλέμματα πάνω της, τόσο για την ομορφιά της, όσο και για το στιλ της που συνεχώς αποσπά τα καλύτερα σχόλια από την κριτική επιτροπή.

    Είναι 24 χρονών. Η Αλεξάνδρα διαθέτει δικό της ηλεκτρονικό μαγαζί με ρούχα και ο λόγος που μπήκε στο παιχνίδι είναι για να προβάλει την δουλειά της και να ασχοληθεί επαγγελματικά με την μόδα και το σχέδιο. Τον Ιούλιο παντρεύεται τον αγαπημένο της, γνωστό πλαστικό χειρουργό, ο οποίος της έχει κάνει άψογο το πρόσωπο της

    Ιωάννα Τούνη
    Είναι επίσης, 24 χρονών. Η Ιωάννα μας είχε απασχολήσει στο παρελθόν με την θυελλώδη σχέση που είχε με γνωστό ποδοσφαιριστή, ο οποίος την παράτησε κι εκείνη έγινε έξαλλη. Εχει σπουδάσει παιδαγωγικά και σκοπός της είναι μέσα από το παιχνίδι να αποκτήσει δική της σειρά με ρούχα.

    Και η Ιωάννα έχει υποστεί κάποιες επεμβάσεις για να βελτιώσει το πρόσωπο της και πρόκειται για μια από τις πιο σέξι παρουσίες.

    Ραμόνα Βλαντή
    Ο τσαμπουκάς του My Style Rocks είναι 33 ετών και μανούλα 2 κοριτσιών. Η Ραμόνα απασχόλησε πιο πολύ από όλα τα κορίτσια μέσα στο ριάλιτι με τους καυγάδες και τον εκρηκτικό της χαρακτήρα. Πριν από κάποια χρόνια διατηρούσε δικό της γυμναστήριο το οποίο και κλείσε για οικονομικούς λόγους, ενώ πλέον θέλει να δικτυωθεί ξανά στον χώρο της μόδας.

    Η Ραμόνα γεννήθηκε στη Ρουμανία, όπου και μεγάλωσε. Με το μόντελινγκ ασχολήθηκε για πρώτη φορά σε ηλικία 14 ετών. Tην ανακάλυψε τυχαία ένας κυνηγός ταλέντων και την έστειλε σ’ ένα πρακτορείο. Ήρθε στην Ελλάδα αφού είχε κάνει ήδη μόντελινγκ στο εξωτερικό και σπούδασε διοίκηση επιχειρήσεων και επικοινωνίας. Σε ηλικία 15 χρόνων έφυγε από την ιδιαίτερη πατρίδα της και δοκίμασε την τύχη της στις πασαρέλες γνωστών οίκων μόδας στο Παρίσι και το Μιλάνο. Η Ραμόνα Βλαντή έχει χωρίσει εδώ και δυο χρόνια. Κάτι που γνωρίζουν ελάχιστοι αφού τόσο η ίδια όσο και ο πρώην σύζυγος της αποφεύγουν να μιλάνε γι’ αυτό. Η Ραμόνα και ο επιχειρηματίας Γιώργος Σταγάκης παντρεύτηκαν με πολιτικό γάμο το 2010 και ενώ εκείνη ήταν έγκυος στο πρώτο τους παιδί. Το πρώην ζευγάρι έχει αποκτήσει δυο κορούλες και διατηρεί πολύ καλές σχέσεις

    Γωγώ Βαϊνά
    Ετών 34 και έχει καταγωγή από Μετέωρα. Τη Γωγώ την έχουμε δει και στο παρελθόν σε διάφορα video clip, αυτό όμως που λίγοι γνώριζαν είναι πως είναι κολλητή φίλη της Ραμόνα. Η Βαϊνά, το 2007, συμμετείχε στα καλλιστεία “Playmate” από τα οποία , κέρδισε και τον τίτλο «Super Star». Μάλιστα το 2009, η ίδια έχει εμφανιστεί και στην τηλεόραση και συγκεκριμένα στην εκπομπή “ΟΛΑ”, του Θέμου Αναστασιάδη.

    Σοφία Λεοντίτση
    Η Σοφία Λεοντίτση είναι κόρη ενός από τους πιο ισχυρούς επιχειρηματίες στον χώρο των μεταφορών προϊόντων στο εξωτερικό. Δεν έχει ακόμη κλείσει τα 24 και ήδη βρίσκεται στο τιμόνι της οικογενειακής επιχείρησης. Παρότι φοιτήτρια της Πληροφορικής, υπήρξε υπεύθυνη για τα 17 φορτηγά που διαθέτει η εταιρεία Λεοντίτση, τα οποία διακινούν τρόφιμα σε διάφορες χώρες. Η Σοφία διατηρεί δεσμό και είναι τρελά ερωτευμένη με έναν πολύ ωραίο άντρα, με τον οποίο δεν αποκλείεται να παντρευτούν σύντομα.

    Βασιλική Ρούσου
    Είναι 24 χρονών και κατάγεται από τη Σαντορίνη. Πόσο τυχαία μπήκε στο παιχνίδι δεν ξέρει κανείς, οι καλά γνωρίζοντες όμως λένε ότι ήταν χρόνια μοντέλο της Αλεξάνδρας Κατσαϊτη. Μέσω της εκπομπής θέλει να προωθήσει την δουλειά της και να γίνει γνωστό μοντέλο.

    Πηγή: Ciao

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: My Style Rocks: Αυτό είναι το εντυπωσιακό σπίτι της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου στη Φιλοθέη (pics)

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: My Style Rocks: Αυτοί είναι οι σύντροφοι των hot κοριτσιών του παιχνιδιού

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Δείτε πώς ήταν οι παίκτριες του MSR πριν τις πλαστικές (pics)

    ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: Ιωάννα Τούνη: Μια από τις πιο hot παρουσίες της ελληνικής τηλεόρασης (pics+video)

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Shopping Star & My Style Rocks: Η εκδίκηση της Κατίνας

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Θύελλα αντιδράσεων προκάλεσε η Ραμόνα με μια φωτογραφία της



    ΣΧΟΛΙΑ