• LIFE&STYLE

    Πέντε παπούτσια για το φθινόπωρο (που δεν είναι μπότες) – Οικονομικές προτάσεις για όλα τα γούστα


    Οι μπότες αποτελούν το κατεξοχήν φθινοπωρινό-χειμερινό παπούτσι, ωστόσο, δεν είναι η μόνη επιλογή που έχουν οι γυναίκες για τις κρύες και βροχερές ημέρες. Υπάρχει μια λίστα από παπούτσια κομψά και άνετα που αξίζουν μια θέση στη ντουλάπα σας. Παρακάτω, συγκεντρώσαμε πέντε είδη υποδημάτων για την εποχή που διανύουμε, ενώ σας έχουμε και οικονομικές προτάσεις που ανταποκρίνονται σε όλα τα γούστα:

    1. Loafers

    Πρόκειται για ένα κλασσικό φθινοπωρινό ίσιο παπούτσι. Είναι άνετο και συνδυάζεται εύκολα, ακόμα και με πιο βραδινά σύνολα. Φορέστε το με το skinny τζιν σας και ένα ζεστό πουλόβερ και είστε έτοιμη για τη δουλειά.

    Εμπριμέ loafer από τα ZARA, 29,95 EUR. Βρείτε το εδώ

    2. Mules με τακούνι

    Τα mules με τακούνι είναι η απόλυτη τάση για φέτος και έχουν έρθει να αντικαταστήσουν το κλασσικό μποτάκι με τακούνι. Έχουν αρκετό ύφασμα, ώστε να καλύπτουν τα πόδια σας και να μην κρυώνετε, αλλά το άνοιγμα από πίσω κάνει το παπούτσι να φαίνεται πιο μοδάτο. Μπορείτε να το φορέστε με οποιοδήποτε σύνολο, από το πρωί έως και πολύ αργά το βράδυ.

    Mule τακούνι από βινύλιο, 35,95 EUR. Βρείτε το εδώ

    Εικόνα 1 του MULE ΤΑΚΟΥΝΙ ΑΠΟ ΒΙΝΥΛΙΟ από Zara

    3. Slingback Flats

    Ένα από τα πιο κομψά παπούτσια που μπορείτε να φορέσετε είναι τα slingback flats. Με ελάχιστο τακούνι ή χωρίς, είναι άνετα και αναδεικνύουν με τον καλύτερο τρόπο τα γυναικεία πόδια. Συνδυάστε τα με ένα casual σύνολο ή με κάτι πιο φανταχτερό για μια βραδινή έξοδο.

    Flat δερμάτινο παπούτσι, 29,95 EUR. Βρείτε το εδώ

    Εικόνα 3 του ΕΞΩΦΤΕΡΝΟ ΔΕΡΜΑΤΙΝΟ ΠΑΠΟΥΤΣΙ από Zara

    4.  Mary Jane Pumps

    Είστε εξοικειωμένες με τα τακούνια, αλλά δεν θέλετε να φορέσετε μια κλασσική γόβα στιλέτο ή μια ψηλή μπότα; Τότε μπορείτε να δοκιμάσετε τα Mary Jane pumps, ένα παπούτσι συνδεδεμένο με το φθινόπωρο και το κολεγιακό στυλ.

    Παπούτσι με τακούνι, 29,99 EUR. Βρείτε το εδώ

    Ξώφτερνα παπούτσια με τακούνι

    5. Λευκά sneakers

    Αν πιστεύατε πως τα λευκά sneakers σας δεν μπορούν να φορεθούν το χειμώνα, τότε κάνατε λάθος. Αντίθετα, αποτελούν την ιδανική επιλογή για τις μέρες που θέλετε να είστε πιο χαλαρές και άνετες, ενώ μπορούν να κάνουν ένα κλασσικό ντύσιμο να φαίνεται πιο μοντέρνο και στυλάτο.

    Αθλητικό παπούτσι πλατφόρμα με μήνυμα, 29,95 EUR. Βρείτε το εδώ

    Εικόνα 1 του ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΠΑΠΟΥΤΣΙ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ ΜΕ ΜΗΝΥΜΑ από Zara

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Mango: 10 +1 υπέροχα πανωφόρια που αξίζει να αγοράσετε τώρα στις εκπτώσεις

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Δείτε πώς μπορείτε να αποκτήστε το νυφικό φόρεμα της Meghan Markle μόνο με 40 ευρώ



    ΣΧΟΛΙΑ