• LIFE&STYLE

    Όταν η Μέγκι συστηνόταν ως «Μέγκι Ανδρέου» και μιλούσε για τις γυμνές φωτογραφίσεις της (video)

    μεγκι

    Μέγκι Ντρίο


    Πριν γίνει γνωστή μέσα από τη συμμετοχή της στο Greece’s Next Top Model και συγκεκριμένα τον Δεκέμβριο του 2014, η Μέγκι Ντρίο υπήρξε καλεσμένη σε μία εκπομπή με τίτλο «Θάρρος ή Αλήθεια» και παραχώρησε μία εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη προκειμένου να τη γνωρίσει ο κόσμος.

    Ο παρουσιαστής σύστησε το μοντέλο στους τηλεθεατές του ως Μέγκι Ανδρέου, ενώ όπως ανέφερε ήταν η πρώτη εμφάνιση της Μέγκι στον τηλεοπτικό αέρα. Μιλώντας για τον εαυτό της, η Μέγκι αποκάλυψε πως έχει πραγματοποιήσει δύο γυμνές φωτογραφίσεις, η μία εκ των οποίων ήταν για ένα ημερολόγιο, το οποίο κυκλοφόρησε στην Αλβανία. Μάλιστα, υποστήριξε ότι αυτός ήταν και ο λόγος που δέχτηκε να ποζάρει γυμνή, καθώς οι φωτογραφίες δεν κυκλοφόρησαν στην Ελλάδα, ενώ το χρηματικό ποσό που έλαβε την επίσης ικανοποιητικό.

    Όταν ρωτήθηκε ποια Ελληνίδα θαυμάζει περισσότερο στο χώρο του modelling, εκείνη απάντησε αμέσως την κριτή του GNTM, Βίκυ Καγιά, την οποία και εκθίασε για την επιτυχημένη διεθνή καριέρα της, αλλά ανέφερε και ότι είναι το ίδιο επιτυχημένη και στην προσωπική της ζωή.

    Όπως υποστήριξε, γνώρισε την Βίκυ Καγιά για πρώτη φορά στα Βραβεία του MAD, όπου και είχαν μία μικρή συζήτηση.

    Δείτε το βίντεο:

    https://www.facebook.com/gntmmemes/videos/557925011318717/?

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: GNTM: Η Μέγκι μιλάει για την καταγωγή της, τα ελληνικά της και την «Τριάδα της Φωτιάς» (video)

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: GNTM: Απίστευτο γέλιο – Το twitter «γλέντησε» την αποχώρηση της Μέγκι

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Νέα οικειοθελής αποχώρηση στο αποψινό GNTM; (video)



    ΣΧΟΛΙΑ