• LIFE&STYLE

    Μαρία Ελένη Λυκουρέζου: «Κάθε βράδυ ανάβουμε τα φώτα στο καμαρίνι της μητέρας μου»

    • NewsRoom
    Μαρία Ελένη Λυκουρέζου

    Μαρία Ελένη Λυκουρέζου


    Για την απόφασή της να κρατήσει το θέατρο και να «ανεβάσει» την παράσταση «Δουλειές με φούντες», την οποία προγραμμάτιζε η μητέρα της, Ζωή Λάσκαρη μίλησε η Μαρία Ελένη Λυκουρέζου. Η κόρη της σπουδαίας ηθοποιού αποκάλυψε πως κάθε βράδυ ανάβουν τα φώτα στο καμαρίνι της Ζωής Λάσκαρη κρατώντας με αυτόν τον τρόπο ζωντανή τη μνήμη της στο θέατρο.

    Η ταλαντούχα ηθοποιός δήλωσε στο Έθνος της Κυριακής ότι, «Στο θέατρο μπαινόβγαινα έτσι κι αλλιώς. Πριν από τρία χρόνια είχα παίξει με τη μητέρα μου στη “Νύφη Κουράγιο”, έχω, όμως, σκηνοθετήσει και κάποιες παραστάσεις χορού».

    Η Μαρία Ελένη Λυκουρέζου υποστήριξε ότι το σκηνικό για την παράσταση «Δουλειές με φούντες» είχε ήδη στηθεί, ενώ υποστήριξε ότι, «Δεν μπορούσα να φανταστώ ότι θα κλείσει η αυλαία και όλοι αυτοί οι άνθρωποι θα μείνουν στον δρόμο -γιατί οι ηθοποιοί είναι πολύ δύσκολο να βρουν δουλειά. Επίσης, το ότι το σκηνικό είχε ετοιμαστεί, προτού αρχίσει η ανάγνωση του κειμένου, ήταν και λίγο σημαδιακό. Και έτσι είπα “θα το κάνουμε!”.»

    «Μέσα στο θέατρο είναι στιγμές που φορτώνω πολύ συναισθηματικά, αλλά την ίδια στιγμή νιώθω ωραία να βρίσκομαι εκεί», δήλωσε η ηθοποιός.

    Λάσκαρη-Λυκουρέζου
    Ζωή Λάσκαρη και Μαρία Ελένη Λυκουρέζου

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Μαρία Ελένη Λυκουρέζου: Σε σπάνια έξοδο με τον σύντροφό της (pics)

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μαρία Ελένη Λυκουρέζου: Τι αποκάλυψε για τους τελευταίους μήνες της Ζωής Λάσκαρη

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Μαρία Ελένη Λυκουρέζου: Οι συγκινητικές πρώτες δηλώσεις της μετά το θάνατο της Ζωής Λάσκαρη (video)



    ΣΧΟΛΙΑ