• Gossip

    Γιώργος Αγγελόπουλος: Γράφω βιβλίο για όσα έχω ζήσει

    • NewsRoom

    Γιώργος Αγγελόπουλος


    Την αυτοβιογραφία του ετοιμάζεται να γράψει ο νικητής του περσινού Survivor, Γιώργος Αγγελόπουλος, όπως αποκάλυψε στη συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή του ΣΚΑΊ, “DOT”.

    Συγκεκριμένα, όπως δήλωσε, θα αναφέρεται σε όλα τα σημαντικά γεγονότα της ζωής του, από τη γέννησή του, το χαμό του πατέρα του που έφυγε από τη ζωή νικημένος από τον καρκίνο, μέχρι τη συμμετοχή του στο Survivor. Το βιβλίο αναμένεται να κυκλοφορήσει μέχρι τον Απρίλιο.

    Όσον αφορά την πρόταση που δέχθηκε από τον ΑΝΤ1 για το “Bachelor”, διευκρίνισε: “Ήταν πολύ τιμητική πρόταση αλλά δεν ήταν να το παρουσιάσω, ήταν να είμαι ο εργένης. Αυτό δεν θα το έκανα ούτε πριν το Survivor. Να με βάλεις, χωρίς κάμερες, σε ένα σπίτι με 25 γυναίκες, σίγουρα ακούγεται ΟΚ, αλλά δεν είναι τώρα να το εξωτερικεύσουμε για να δείξω πόσο καλός μπορεί να είμαι στο φλερτ”.

    Ενώ, όταν έφτασαν οι ερωτήσεις στην προσωπική του ζωή, ήρθε και η ανατροπή σε αυτά που “ψιθύριζαν” τον τελευταίο καιρό σχετικά με την Κατερίνα Δαλάκα. «Είμαι ελεύθερος, δεν υπάρχει λόγος να κοροϊδέψουμε τον κόσμο. Φλερτάρω αλλά δεν είναι για κάμερα. Δεν έτυχε μετά το Survivor να κάνω σχέση», είπε ο Γιώργος Αγγελόπουλος.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Αυτός θα είναι ο ρόλος του Γιώργου Αγγελόπουλου στο «Τατουάζ»

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Τι αποκάλυψε ο Γιώργος Αγγελόπουλος για τα επαγγελματικά και τα ερωτικά του (video)



    ΣΧΟΛΙΑ