• LIFE&STYLE

    «Φρενίτιδα» για το νεογέννητο μωρό της Κέιτ και του Ουίλιαμ – Οι πρώτες φωτογραφίες

    κειτ-μιντλετον-πριγκιπας


    Σε λιγότερο από οκτώ ώρες μετά τον ερχομό του τρίτου της παιδιού, η Κέιτ Μίντλετον πήρε εξιτήριο από το μαιευτήριο. Στο πλευρό της ήταν ο πρίγκιπας Ουίλιαμ, με τον οποίο πόζαραν χαμογελαστοί κρατώντας αγκαλιά το νεογέννητο γιο τους.

    Νωρίτερα, ο πρίγκιπας έφερε στην ιδιωτική κλινική τα δύο μεγαλύτερά τους παιδιά, Τζορτζ και Σάρλοτ προκειμένου να γνωρίσουν τον μικρό τους αδελφό για πρώτη φορά.

    Το αγαπημένο ζευγάρι της Μεγάλης Βρετανίας, εμφανίστηκε λίγο αργότερα μπροστά στους φωτογράφους για να βγάλουν τις καθιερωμένες φωτογραφίες και ύστερα παρουσίασαν στην κοινωνία το νεότερο μέλος.

    Η Δούκισσα του Κέμπριτζ φόρεσε ένα εντυπωσιακό κατακόκκινο φόρεμα με λευκό δαντελωτό «Πίτερ Παν» κολάρο και μπεζ βελούδινες γόβες. Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ επέλεξε ένα γαλάζιο πουκάμισο, μπλε σακάκι και μαύρο παντελόνι.

    κειτ-μιντλετον-πριγκιπας

    Δεκάδες Βρετανοί, ντυμένοι στα χρώματα της βρετανικής σημαίας βρέθηκαν έξω από το μαιευτήριο περιμένοντας υπομονετικά να δουν από κοντά το νέο μέλος της βασιλικής οικογένειας, ενώ τα στοιχήματα για το όνομα του μωρού «πέφτουν» βροχή.

    κειτ-μιντλετον-πριγκιπας

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Αυτή είναι η κλινική που γέννησε η Κέιτ Μίντλετον

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Περίμεναν το βασιλικό ζευγάρι και τελικά… (pics)

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Γέννησε η Κέιτ Μίντλετον



    ΣΧΟΛΙΑ