• LIFE&STYLE

    Από το Σορέντο στο Λασίθι: Διαμάντια, σάρι και ιδιωτικά αεροπλάνα για έναν γάμο 1 εκατ. δολαρίων!

    Πηγή: Πρώτο Θέμα


    Με την καλοκαιρινή σεζόν να έχει μπει πλέον για τα καλά, οι γαμήλιες τελετές έχουν την τιμητική τους. Κάποιες, όμως, έχουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον, αλλά και… χρώμα.

    Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί ο γάμος ενός ζευγαριού Ινδών που πραγματοποιήθηκε στο Σίσι Λασιθίου που άφησε εποχή με τη λάμψη του. Γαμπρός ο γιος της φημισμένης σχεδιάστριας κοσμημάτων Coomi (Coomi Khanna Bhasin), δημιουργίες της οποίας έχουν φορέσει τα διασημότερα ονόματα του Χόλιγουντ, και νύφη η αγαπημένη του Ντανιέλα από το Μεξικό. Ένας γάμος με έντονο… άρωμα Ινδίας, με πολλή πολυτέλεια, εκατοντάδες καλεσμένους, ιδιαίτερο φαγητό, πάρτι, αλλά και παραδοσιακές εκδηλώσεις. Ένας γάμος που είχε, επίσης, διαμαντένια κοσμήματα, ινδικά μετάξια, αλλά και ιδιωτικά αεροπλάνα και ελικόπτερα.

    Ο γάμος ήταν παραδοσιακός και κατά την τετραήμερη διάρκειά του οργανώθηκαν πολλές ινδικές τελετές, όπως είναι η γιορτή των λουλουδιών και η γιορτή των χρωμάτων, μία θρησκευτική εορταστική τελετή για καλή συγκομιδή και γονιμότητα η οποία συνηθίζεται στη χώρα.

    Ο γαμπρός Σαχίλ που ζει και αυτός στη Νέα Υόρκη και ασχολείται με το κόσμημα, πήγε να συναντήσει την αγαπημένη του Ντανιέλα από το Μεξικό πάνω σε άλογο και με σχεδόν καλυμμένο το πρόσωπό του όπως προστάζει το έθιμο.

    Την χαμογελαστή και φανερά συγκινημένη νύφη έφεραν στους ώμους, καθισμένη, οι συγγενείς της.

    Πηγή: Πρώτο Θέμα

    Η γλυκιά και εκθαμβωτική Ντανιέλα φορούσε το παραδοσιακό ινδικό Σάρι σε κόκκινο χρώμα που υποδηλώνει την καλή τύχη και την εύνοια για την γυναίκα το οποίο συνδύασε με ένα πανάκριβο διαμαντένιο κόσμημα στο λαιμό και χρυσά βραχιόλια, όλα δημιουργίες της μητέρας του γαμπρού.

    Στη δεξίωση, όπως αναφέρει σε ρεπορτάζ του το «Πρώτο Θέμα», τα αμέτρητα βεγγαλικά έκαναν τη νύχτα μέρα και οι καλεσμένοι, ανάμεσα τους μάνατζερ γνωστών ηθοποιών από Αμερική και Ινδία και εκπρόσωποι από τον χώρο του αμερικανικού θεάματος, απόλαυσαν το ιδιαίτερο και εντυπωσιακό σκηνικό που είχε στηθεί.

    Για τις ανάγκες του γάμου και την καλύτερη εξυπηρέτηση και ψυχαγωγία των καλεσμένων, ο σεφ του ξενοδοχείου ταξίδεψε με έξοδα της οικογένειας στην Ινδία για να ειδικευτεί στην παρασκευή του ινδικού φαγητού που σέρβιραν στο γάμο, ήρθε ιερέας από την Αγγλία και επίσης τυμπανιστές και dj από το Λονδίνο. Στα αξιοσημείωτα του event, είναι και το γεγονός ότι στο ξενοδοχείο υπήρχαν επί 24ώρου βάσεως γυναίκες που σιδέρωναν κάθε μέρα παραδοσιακές στολές αφού για κάθε event φορούσαν και διαφορετικά ρούχα.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Η Α. Τσόλκα γράφει για τον Γιάννη και την Δήμητρα Κούστα: Οι λεπτομέρειες ενός παραμυθένιου γάμου με τη νύφη σαγηνευτικά πιο σικ ακόμη και από τις γαλαζοαίματες

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Γιάννης και Δήμητρα Κούστα: Ποιοι είναι οι άνθρωποι που πάντρεψαν το εφοπλιστικό ζεύγος



    ΣΧΟΛΙΑ