• LIFE&STYLE

    Αυτό το νέο ZARA φόρεμα θα το λατρέψεις σίγουρα!


    Τα καταστήματα ZARA έχουν φέρει μια νέα σειρά ρούχων, όπως γίνεται συνήθως ανά περιόδους κατά τη διάρκεια της σεζόν, η οποία αποτελείται από υπέροχα γυναικεία φορέματα, που έχουν κάποια κοινά χαρακτηριστικά. Είναι σέξι, δυναμικά, βραδινά και πολύ λαμπερά!

    Μιας και βρισκόμαστε στο Νοέμβριο, πράγμα που σημαίνει πως οι γιορτές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς είναι πολύ κοντά μας, τα νέα φορέματα κινούνται σε ένα γιορτινό mood, με τα στοιχεία της λάμψης να κυριαρχούν. Κομμάτια με πούλιες, παγιέτα και αστραφτερή υφή έχουν την τιμητική τους.

    Από όλα τα φορέματα στις νέες κυκλοφορίες, υπάρχει ένα που ξεχωρίζει και σίγουρα θα το λατρέψετε όπως κι εμείς. Πρόκειται για ένα φόρεμα – μπλέιζερ, που, όπως θα γνωρίζετε, είναι πολύ στη μόδα φέτος. Τα φορέματα – μπλέιζερ είναι λίγο πιο μακριά από τα κανονικά μπλέιζερ και έχουν μία πιο στενή γραμμή στη μέση.

    Το συγκεκριμένο φόρεμα – μπλέιζερ είναι μίνι, έχει χρυσαφί χρώμα, στο άνω μέρος έχει γιακά με πέτο και V ντεκολτέ, ενώ διαθέτει μανίκι που μαζεύεται μέχρι κάτω από τον αγκώνα. Η λεπτομέρεια με τονισμένο ώμο είναι φανταστική, όπως και το σταυρωτό κλείσιμο στο μπροστινό μέρος με κουμπί σούστα.

    Είναι πάρα πολύ όμορφο και συνδυάζει υπέροχα το στοιχείο του σικ και του σέξι! Παράλληλα, μαζί με τη θηλυκότητα που εκπέμπει, αποπνέει δυναμικότητα και κομψότητα. Είναι ιδανικό για τις βραδινές μας εμφανίσεις και, φυσικά, για την περίοδο των γιορτών που πλησιάζουν. Μπορείτε να το φορέστε με μποτάκι, γόβα ή πέδιλο, αλλά και να «παίξετε» με τα καλσόν που θα επιλέξετε.

    Η τιμή του είναι στα 59,95 ευρώ και σίγουρα θα τραβήξετε όλα τα βλέμματα.

    Βρείτε το στα καταστήματα ZARA και online εδώ:

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Μεγάλη επέκταση της ZARA – Αποκτά online παρουσία σε 202 χώρες

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 7 τρόποι για ψηλά και μακριά πόδια

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Η Emily Ratajkowski αποθέωσε τα dad sneakers



    ΣΧΟΛΙΑ