• LIFE&STYLE

    4 άκρως γιορτινά χτενίσματα εμπνευσμένα από την ​Sarah Jessica Parker

    • NewsRoom
    Σάρα Τζέσικα Πάρκερ


    Μπορεί να έχει περάσει σχεδόν μία δεκαετία από τη στιγμή που η Sarah Jessica Parker υποδύθηκε την Carrie Bradshaw στο τελευταίο επεισόδιο του Sex And The City, αλλά δικαίως θεωρείται ακόμη (στα 53 της!) το απόλυτο style icon. Κοινός παρονομαστής της ηθοποιού με την Carrie μέχρι σήμερα, πέρα από τα ψηλοτάκουνα παπούτσια και τα super glam ρούχα, παραμένουν τα πάντα στιλάτα χτενίσματά της, τα οποία σίγουρα θα σας εμπνεύσουν για τις γιορτινές σας εμφανίσεις.

    Από τη red carpet-ready κοτσίδα στο πλάι που θα απογειώσει το σύνολό σας στο χριστουγεννιάτικο ρεβεγιόν μέχρι τα πιο χαλαρά και ατημέλητα κύματα που ταιριάζουν τέλεια για ένα gift-giving event με φίλους, αφήστε την fashion queen να γίνει η hairstylist σας για αυτές τις γιορτές.

    Ατημέλητα κύματα

    sarah-jessica-parker-hairstyles-2-6MUNW.jpg

    Η SJP, σχεδόν με κάθε της εμφάνιση -είτε φοράει τζιν και Τ-shirt είτε κάποιο αστραφτερό φόρεμα, όπως αυτό που φόρεσε πρόσφατα στο Deauville American Film Festival στην Γαλλία-, αποδεικνύει ότι το αγαπημένο της χτένισμα, τα χαλαρά κύματα, ταιριάζει με κάθε outfit. Φανταστήκατε κι εσείς τον εαυτό σας μόλις μ’ αυτό το ατημέλητο look σε κάποιο χριστουγεννιάτικο πάρτι ή μόνο εμείς;

    Κοτσίδα στο πλάι

    sarah-jessica-parker-hairstyles-3.jpg

    Στη συγκεκριμένη εμφάνιση της Parker στο New York City Ballet Fall Fashion Gala τον Σεπτέμβριο, την παράσταση δεν έκλεψε μόνο το εντυπωσιακό κόκκινο ballgown φόρεμά της με τους ψηλούς ώμους, αλλά και η glossy μακριά κοτσίδα της στο πλάι, την οποία στόλισε με μία trendy βελούδινη κορδέλα. Ναι, μπορεί να μη βλέπουμε συχνά πλέον ένα τέτοιο χτένισμα στο κόκκινο χαλί, αλλά η trendsetter το τόλμησε και το ίδιο προτείνει να κάνετε κι εσείς.

    Sleek κότσος

    sarah-jessica-parker-hairstyles-4.jpg

    Για εσάς που προτιμάτε να πιάνετε τα μαλλιά σας ψηλά στις επίσημες εμφανίσεις σας (aka Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά), η ηθοποιός σας έχει την πιο polished πρόταση. Για να δημιουργήσετε κι εσείς αυτήν την voluminous εκδοχή του κότσου της μπαλαρίνας, ξεκινήστε με μία super sleek και σφιχτή κοτσίδα, μετά «ξύστε» τα μαλλιά που πέφτουν προς τα κάτω για να τους δώσετε όγκο και τέλος τυλίξτε τα γύρω από το λαστιχάκι.

    Extra tip: Το updo χτένισμά σας θα αναδείξει καλύτερα το bold μακιγιάζ και τα εντυπωσιακά σας σκουλαρίκια.

    Glossy μπούκλες

    sarah-jessica-parker-hairstyles-5.jpg

    Σε μία αλά Carrie Bradsaw εμφάνισή της στις Χρυσές Σφαίρες του 2018, η ηθοποιός συνδύασε το δαντελένιο μαύρο φόρεμά της με το εντυπωσιακό μπούστο με μεγάλες glossy μπούκλες, που αγκάλιαζαν στο πρόσωπό της. Η λεπτομέρεια που έκανε τη διαφορά όμως, όπως αρμόζει στην SJP άλλωστε, ήταν το γεγονός ότι το χτένισμα στο μπροστινό μέρος ήταν πιο polished, ενώ στο πίσω πιο ανέμελο και casual. Τολμήστε κι εσείς αυτή την εναλλαγή!

    Πηγή: glow.gr



    ΣΧΟΛΙΑ