• Business Of Fashion

    Μια ματιά στην μοναδική boutique της Chiara Ferragni στο Παρίσι (pics)

    • Αθηνά Λαρδή


    Τη δική της boutique στην πρωτεύουσα της μόδας, το Παρίσι, άνοιξε η πιο διάσημη fashion blogger παγκοσμίως, Chiara Ferragni. Η Ιταλίδα influencer ξεκίνησε την καριέρα της το 2009 δημιουργώντας μια ιστοσελίδα, στην οποία αναρτούσε τα σύνολα που φορούσε. Το 2013 δημιούργησε το δικό της brand, Chiara Ferragni Collection, λανσάροντας αρχικά sneakers, ενώ μετά από λίγο, λόγω της τεράστιας απήχησης που είχε η πρώτη της συλλογή, την εμπλούτισε με σακίδια, bomber jackets και μπλουζάκια.

    Το νέο της κατάστημα στη γαλλική πρωτεύουσα βρίσκεται στη γωνία της οδού Poitou και Debelleyme, στην καρδιά της γειτονιάς Marais. Έχει έκταση 30 τετραγωνικών μέτρων και φιλοξενεί τα ρούχα, τα δερμάτινα είδη και τις συλλογές παπουτσιών της Chiara Ferragni.

    Η boutique αυτή είναι το τέταρτο κατάστημα που άνοιξε η διάσημη Blogger, καθώς το πρώτο το άνοιξε στο Μιλάνο τον Ιούλιο του 2017,  το δεύτερο στη Σαγκάη  και το τρίτο στην πόλη Chengdu της Κίνας. Σήμερα, η Chiara διευθύνει μια επιχείρηση εκατομμυρίων και διαθέτει τις δημιουργίες της σε 300 σημεία πώλησης παγκοσμίως, τη στιγμή που οι ακόλουθοί της στο instagram ξεπερνούν τα 15 εκατ., με τον αριθμό να αυξάνεται συνεχώς.

    View this post on Instagram

    Welcome to our Parisian store ?? #ChiaraFerragniCollection

    A post shared by Chiara Ferragni Collection (@chiaraferragnicollection) on

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: H Chiara Ferragni σχεδίασε τα πιο λαμπερά sneakers σε συνεργασία με την Converse

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Το pop-up κατάστημα της Gucci στο Selfridges είναι ένας ροζ παράδεισος

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Bvlgari: Η άγνωστη ιστορία του Ηπειρώτη που έχτισε μια παγκόσμια αυτοκρατορία (pics)



    ΣΧΟΛΙΑ