• City Stories

    Τρία ατμοσφαιρικά μπαρ της οδού Λέκκα στο κέντρο, για το ποτό του Σαββατοκύριακου

    Peek a Bloom Athens


    Είναι Σαββατοκύριακο και θέλετε να πάτε για ποτό στο κέντρο της Αθήνας. Όπως θα περπατάτε στην Κολοκοτρώνη, στρίψτε στην οδό Λέκκα και θα βρείτε αμέσως την απάντηση στο ερώτημα «Πού θα βγούμε απόψε;».

    Η οδός Λέκκα είναι γεμάτη από κρυμμένα cozy μπαρ σε στοές, από στιλάτα μαγαζιά στην άκρη του δρόμου και, φυσικά, από κόσμο, που απολαμβάνει στιγμές χαλάρωσης και διασκέδασης, είτε τις καθημερινές είτε τα Σαββατοκύριακα.

    Αν δεν έχετε ήδη επισκεφθεί τα παρακάτω μπαρ, να το κάνετε οπωσδήποτε και σύντομα. Να είστε σίγουροι ότι θα γίνουν τα νέα σας στέκια και θα τα προτείνετε κι εσείς με τη σειρά σας σε φίλους και γνωστούς, που αναζητούν έναν όμορφο χώρο  στο κέντρο για το ποτό τους.

    Τρία μπαρ με ιδιαίτερη ατμόσφαιρα, το ένα δίπλα απ’ τα άλλο, στους αριθμούς 10, 12 και 14 της οδού Λέκκα στο κέντρο της πόλης. Βρείτε τα παρακάτω και …καλή διασκέδαση!

    1. Peek A Bloom
    (Λέκκα 14, Facebook page)

    Πρόκειται για έναν πολύ όμορφο και ζεστό χώρο στο κέντρο της Αθήνας, λίγα μόνο λεπτά από το Σύνταγμα. Βρίσκεται σε μια στοά της οδού Λέκκα και έχει άψογη αισθητική, ωραίο γούστο και φιλική διάθεση. Χαρακτηριστικό του μαγαζιού, τα νέον γράμματα στον τοίχο με το σλόγκαν ”Made For Humans”, αλλά και οι γλάστρες που βρίσκονται κρεμασμένες στον έξω χώρο του, ακόμη και τον χειμώνα (όταν δεν βρέχει φυσικά). Ιδανικό για καφέ τη μέρα, αλλά και για ένα χαλαρό ποτό το βράδυ.

    2. Rabbithole Bar
    (Λέκκα 12, Facebook page)

    Στον ίδιο δρόμο, στη διπλανή στοά, στον αριθμό 12, βρίσκει κανείς το Rabbithole Bar, με την όμορφη ατμόσφαιρα και την ιδιαίτερη διακόσμηση. Με επιλεκτική μουσική, signature cocktails και μια μικρή αυλή, το μαγαζί αυτό μας καλεί να το ανακαλύψουμε ή ίσως να το «ξετρυπώσουμε». Ιδανικό για να γίνει το αγαπημένο σας στέκι, για να τσιμπήσετε κάτι από το νόστιμο μενού και για να πιείτε το ποτό του Σαββατοκύριακου, κρυμμένοι, στην καρδιά της Αθήνας.

    3. The Huge Bar
    (Λέκκα 10, Facebook page)

    Ακόμη πιο δίπλα, στον αριθμό 10, συναντάμε το The Huge Bar, που είναι πολύ πιο μικρό από όσο δηλώνει το όνομά του, αλλά πολλαπλάσια ζεστό και οικείο. Για τους λάτρεις της διασκέδασης και των tiny bars, της καλής μουσικής και του …οινοπνεύματος! Ιδανικό για όσους αναζητούν και κυνηγούν τις αυθεντικές στιγμές, αλλά και για όσους ψάχνουν νέα στέκια, όπου θέλουν να αισθανθούν σαν στο σπίτι τους. Επισκεφθείτε το και θα νιώσετε μεμιάς τα vibes του.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Το Κέντρο του Κόσμου: Δωρεάν η πρεμιέρα της νέας ψηφιακής παράστασης του Πλανηταρίου

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τέσσερις ενδιαφέρουσες εκδηλώσεις με ελεύθερη είσοδο για αυτό το Σαββατοκύριακο

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: «Handmade Dreams»: Μια μοναδική έκθεση χειροποίητου στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων



    ΣΧΟΛΙΑ