• City Stories

    Το πιο γλυκό διήμερο έρχεται στην Πανόρμου: Φεστιβάλ Σοκολάτας με ελεύθερη είσοδο

    • NewsRoom
    σοκολάτα


    Η σχολή Grand Foyer ανοίγει τις πύλες της στις 28 και 29 Σεπτεμβρίου με το 1ο Festival σοκολάτας που θα πραγματοποιηθεί στο 7ο Διαμέρισμα του Δήμου Αθηναίων, Πανόρμου 59 με πολλές εκπλήξεις και άφθονη σοκολάτα σε όλες τις μορφές και τα προϊόντα που την κάνουν τόσο αγαπητή σε όλες τις ηλικίες!

    Το πρόγραμμα του Φεστιβαλ περιλαμβάνει έκθεση με συντριβάνια που θα ρέει λαχταριστή σοκολάτα και κακάο και live επίδειξη για τεχνικές στρωσίματος σοκολάτας από τους pastry chef της σχολής Grand Foyer με την συνδρομή αποφοίτων της σχολής από τα τμήματα Ζαχαροπλαστικής & Αρτοποιίας.

    Βέβαια θα απολαύσουμε και θα γευτούμε υπέροχες δημιουργίες από σοκολάτα από τους αποφοίτους μας καθώς και τους καταξιωμένους καθηγητές της σχολής Grand Foyer. Επίσης, θα μάθουμε μέσα από ένα όμορφο οπτικοποιημένο ταξίδι την χρησιμότητα και πολλές χρηστικές πληροφορίες για την σοκολάτα και το κακάο.

    Μια ξεχωριστή νότα είναι ο διαγωνισμός με γλυκά με βάση την σοκολάτα που θα υπάρξει με ελεύθερη συμμετοχή και με μεγάλο δώρο μια ολική υποτροφία αξίας 3,000 στην ειδικότητα της ζαχαροπλαστικής.

    Περισσότερες πληροφορίες σύντομα.



    ΣΧΟΛΙΑ