• City Stories

    Το ΚΠΙΣΝ γιορτάζει την πανσέληνο με ένα τριήμερο φεστιβάλ ατελείωτου χορού!


    H αγαπημένη πια σειρά του Social Ballroom του ΚΠΙΣΝ μεγαλώνει! Γιορτάζουμε την πανσέληνο στην καρδιά του καλοκαιριού με ένα τριήμερο φεστιβάλ ατελείωτου χορού, όπου μικροί και μεγάλοι, αρχάριοι και προχωρημένοι χορευτές (ή μη) συγχρονίζουν τα βήματά τους σε ρυθμούς tango, salsa και swing!

    Tango: Tango Factory & Athens Tango Ensemble
    Παρασκευή 27/07 | 20.30 μάθημα, 21.30 πάρτι

    Το Φεστιβάλ ξεκινά με Tango. Το Tango Factory με τον Luis Mestre, χορευτή, χορογράφο και δάσκαλο τάνγκο από το Buenos Aires και τη ντάμα του, Μαρία Καββαδία, έρχεται στο ΚΠΙΣΝ για να διδάξει τα πρώτα βήματα του πιo ρομαντικού χορού σε ένα ανοιχτό μάθημα υπό το φως του γεμάτου φεγγαριού! Ακολουθεί ανοιχτή milonga (χορός για όλους) με τη συνοδεία της ζωντανής πενταμελούς ορχήστρας Athens Tango Ensemble, που ερμηνεύει μουσικά αριστουργήματα από τη χρυσή εποχή του Αργεντίνικου Τάνγκο (1935-1955), συνθέσεις του Astor Piazzolla, καθώς και σημαντικών Ελλήνων δημιουργών της εποχής του μεσοπολέμου, όπως οι Σουγιούλ, Γιαννίδης και Αττίκ.

    Athens Tango Ensemble
    Athens Tango Ensemble

    Swing: Athens Lindy Hop & Τhe Ηazelnuts
    Σάββατο 28/07 | 20.30 μάθημα, 21.30 πάρτι

    Το τελευταίο Σαββατόβραδο του Ιουλίου οι ρυθμοί αλλάζουν και είναι ώρα για Swing. Οι Athens Lindy Hop θα δώσουν ένα ανοιχτό μάθημα στην Αγορά και μετά τη σκυτάλη παίρνει το φωνητικό τρίο Τhe Ηazelnuts που έρχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα σε συνεργασία με την Πρεσβεία του Ισραήλ για να ξεσηκώσει χορευτές και μη σε ένα υπέροχο πάρτι. Οι Τhe Ηazelnuts ή Hazelnut Sisters εδώ και τέσσερα χρόνια συνθέτουν και τραγουδούν την πρωτότυπη μουσική τους, αποτελώντας σπάνιο μουσικό φαινόμενο στην ισραηλινή μουσική σκηνή. Στις πολυάριθμες συναυλίες τους σε Ισραήλ, Γαλλία, ΗΠΑ, Καναδά, Κένυα, Σερβία και Τσεχία, σε Jazz Φεστιβάλ ανά τον κόσμο και σε συνεργασίες με ονόματα όπως Shlomo Gronich, Yoni Rechter, Shlomi Shaban, Marsh Dondurma, Revolution Orchestra και Μanhattan Transfer, ταξιδεύουν το κοινό πίσω στο χρόνο, στην αρχή της Jazz εποχής, αναμειγνύοντας vintage ακούσματα με τις πρωτότυπες συνθέσεις τους.

    Salsa: Salsa Sinners & Hierbabuena
    Κυριακή 29/07 | 20.30 μάθημα, 21.30 πάρτι

    To Φεστιβάλ κλείνει με λάτιν και Salsa. Η Κυριακή ξεκινά με ένα ανοιχτό μάθημα από τον Kiki και τους Salsa Sinners που υπόσχονται να παρασύρουν τα βήματά μας στους ρυθμούς τους υπό τη μουσική του DJ Nicos-K, προετοιμάζοντάς μας για το ξέφρενο πάρτι που θα ακολουθήσει, με αυθεντικά κουβανέζικα ακούσματα από τους Ηierbabuena!

    Πληροφορίες:

    26, 27, 28 Ιουλίου 2018
    20.30
    ΑΓΟΡΑ, ΚΠΙΣΝ
    Eλεύθερη είσοδος
    Facebook event

    ΚΠΙΣΝ
    Πηγή: www.snfcc.org

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: SummERTime: 15 θεματικές συναυλίες με ελεύθερη είσοδο στο Ζάππειο και τον Κήπο της ΕΡΤ

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:  Τρεις συναυλίες με ελεύθερη είσοδο για το βράδυ της Παρασκευής (20 Ιουλίου 2018)

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: 
    Τρεις θερινές προβολές ταινιών με ελεύθερη είσοδο για το βράδυ της Πέμπτης



    ΣΧΟΛΙΑ