• City Stories

    Μια γρήγορη και γευστική συνταγή: Κοτόπουλο με μέλι και λεμόνι στο τηγάνι

    • NewsRoom
    κοτόπουλο στο τηγάνι


    Ψάχνετε κάποια έυκολη, γρήγορη και οικονομική συνταγή; Το κοτόπουλο με μέλι και λεμόνι στο τηγάνι είναι η κατάλληλη! Δοκιμάστε το αγαπημένο μας κοτόπουλο κάπως δαφορετικά, με δύο υλικά που του ταιριάζουν απόλυτα και δημιουργούν μια γευστική κρούστα, μαγειρεύοντάς το στο τηγάνι. Μπορείτε να το συνοδεύσετε με πατάτες ή ρύζι.

    Τι θα χρειαστούμε για το κοτόπουλο με μέλι και λεμόνι

    • 4 κομμάτια κοτόπουλου (καλύτερα στήθος)
    • 1 κ.σ μέλι
    • 1 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένο
    • Χυμό από δυο λεμόνια
    • Μισό κουταλάκι ρίγανη
    • 1/4 φλιτζανιού λάδι ελιάς
    • αλάτι και πιπέρι

    Πώς θα ετοιμάσετε το κοτόπουλο με μέλι και λεμόνι

    1. Σε ένα τηγάνι με λάδι καυτό, τσιγαρίζετε το κοτόπουλο με το δέρμα προς τα κάτω για 15 λεπτά κι έπειτα γυρίσε από την άλλη πλευρά γι άλλα 15 λεπτά.
    2. Χτυπήστε σε ένα ποτήρι τον χυμό λεμονιού, λίγο λάδι, σκόρδο, ρίγανη, αλάτι και πιπέρι.
    3. Περιχύστε με το μείγμα το κοτόπουλο που ψήνεται κι αφήστε το για λίγα λεπτά ακόμη.
    4. Σερβίρετε πασπαλίζοντας με ψιλοκομμένο μαϊντανό.

    κοτόπουλο στο τηγάνι

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Μια νόστιμη συνταγή για να δοκιμάσετε: Πατάτες φούρνου με σκόρδο και παρμεζάνα

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πώς να φτιάξετε αυγά benedict για το πιο λαχταριστό brunch!

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Πέντε γρήγορα φαγητά για δείπνο, με ό,τι έχει μείνει από το μεσημέρι



    ΣΧΟΛΙΑ