• Business

    Κτήμα Λαζαρίδη: Προς έκδοση ομολογιακού 4,139 εκατ. ευρώ

    • NewsRoom


    Στην έκδοση κοινού ομολογιακού δανείου μέχρι του ποσού των 4,139 εκατ. ευρώ προσανατολίζεται η Ανώνυμη Εταιρεία «Κτήμα Κώστα Λαζαρίδη Α.Ε.».

    Όπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση της εταιρείας, στόχος της έκδοσης είναι να χρησιμοποιηθεί για την αναχρηματοδότηση υφιστάμενου τραπεζικού δανεισμού.

    Για τον σκοπό αυτό, συγκαλείται Έκτακτη Γενική Συνέλευση, στις 15 Δεκεμβρίου 2017, ημέρα Παρασκευή και ώρα 10:00 στα γραφεία της εταιρείας στην Αδριανή Ν.Δράμας, για συζήτηση και λήψη αποφάσεων σχετικά με την έκδοση και την παροχή εξουσιοδότησης στο Διοικητικό Συμβούλιο της εταιρείας να διαπραγματευτεί τους ειδικότερους όρους του ομολογιακού δανείου και να προβεί στην σύναψή του.

    Σε περίπτωση μη επίτευξης της απαιτούμενης εκ του Νόμου απαρτίας για την λήψη απόφασης επί των θεμάτων της Ημερησίας Διάταξης, η τυχόν Α΄ Επαναληπτική Έκτακτη Γενική Συνέλευση θα συνέλθει την 09 Ιανουαρίου 2018, ημέρα Τρίτη και ώρα 10:00 στον ίδιο χώρο, και η τυχόν Β΄ Επαναληπτική Έκτακτη Γενική Συνέλευση θα συνέλθει την 20η Ιανουαρίου 2018, ημέρα Σάββατο και ώρα 10:00 στον ίδιο χώρο.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Με πωλήσεις δανείων απαντούν οι τράπεζες στα επερχόμενα stress test-Τα σχέδια των τεσσάρων συστημικών τραπεζών

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: EXIN: Στήριξη από EBRD για την εξαγορά της Εθνικής Ασφαλιστικής

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Business Insider: Στις 9 πιο αδύναμες αγορές ακινήτων η Ελλάδα



    ΣΧΟΛΙΑ