Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Gossip

Αλέξανδρος Λυκουρέζος: Η ζωή χωρίς τη Ζωή Λάσκαρη – «Η μοναξιά που έχω με πληγώνει τώρα» (video)

Αλέξανδρος Λυκουρέζος

Για την αείμνηστη Ζωή Λάσκαρη μίλησε μεταξύ άλλων, ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος, σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή του ΣΚΑΪ, Love it.

Αναφερόμενος στη δουλειά του, ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος δήλωσε: «Δικηγορώ με την ίδια ένταση και την ίδια αγάπη που είχα πάντα. Θα μου άρεσε εάν κάποιο παιδί μου ασκούσε τη δικηγορία. Η Μαρία Ελένη κάποια στιγμή θέλησε να μπει στο χώρο αυτό, αλλά το εγκατέλειψε γιατί δεν της άρεσε».

Όσο για την πρωτοφανή κατάσταση που βιώνουμε λόγω της πανδημίας του κορονοϊού, ο γνωστός ποινικολόγος δήλωσε ότι: «Είναι μια εποχή απομόνωσης και θλίψης. Με τη Ζωή ζήσαμε 41 χρόνια, είναι μια μεγάλη περίοδος. Συνεπώς, η μοναξιά που έχω με πληγώνει τώρα. Μου λείπει η λαμπερή παρουσία της και η αφοσίωσή της».

Και συμπλήρωσε ότι: «Δεν με ενθουσίαζε ποτέ η περίοδος των εορτών. Με τη Ζωή πάντα περνούσαμε ήρεμα Χριστούγεννα, ποτέ κοσμικά. Το πιο ωραίο δώρο που μου είχε κάνει η Ζωή ήταν η παρουσία της».

Φέτος στο μουσικό τάλεντ σόου Just the 2 of Us του OPEN, συμμετέχει η Ζένια Μπονάτσου, εγγονή του Αλέξανδρου Λυκουρέζου.

Για την εγγονή του ο ίδιος δήλωσε: «Βλέπω το J2US γιατί είναι ο φίλος μου ο Νίκος Κοκλώνης, αλλά και γιατί συμμετέχει και η εγγονή μου, η Ζένια. Η Ζένια αγαπάει αυτό που κάνει, κάθε φορά είναι και καλύτερη. Την αγαπώ πάρα πολύ κι έχουμε μια θαυμάσια σχέση».

Τέλος, αναφέρθηκε και στην πρώην σύντροφό του: «Με τη Νατάσα Καλογρίδη μέναμε στην ίδια πολυκατοικία μέχρι πρόσφατα, αλλά έχω καιρό να τη δω. Δεν είμαστε μαζί, έχουμε χωρίσει εδώ και αρκετό καιρό».

Διαβάστε επίσης:

Βραδινή έξοδος για τη Μαρία Ελένη Λυκουρέζου και τη Ζένια Μπονάτσου (pics)

Ζένια Μπονάτσου: Μίλησε για τη σχέση της με τον Αλέξανδρο Λυκουρέζο και την Μαρία Ελένη

Big Brother spoiler: Αυτοί είναι οι υποψήφιοι προς αποχώρηση πριν το βέτο