ΣΟΦΙΑ ΜΟΥΤΙΔΟΥ

Το 2020 ήταν η χρονιά που χρειαστήκαμε όσο ποτέ, σαν αντίβαρο στις δύσκολες καταστάσεις, το γέλιο και το χιούμορ. Γι’ αυτό, πολλοί ήταν εκείνοι που ευχαρίστησαν σιωπηλά την Σοφία Μουτίδου.

Μέσα από το κανάλι της στο YouTube, που αριθμεί πλέον περισσότερους από 267 χιλιάδες εγγεγραμμένους χρήστες, η Σοφία Μουτίδου κράτησε πολύ καλή παρέα στο κοινό της.

Ακομπλεξάριστη όσο λίγες, δεν φοβάται να εκτεθεί και να αυτοσαρκαστεί, κάνοντας τους ανθρώπους να ταυτίζονται μαζί της και να την ακολουθούν σε κάθε της βήμα.

Η ηθοποιός με τη μακρά και επιτυχημένη πορεία σε θέατρο και τηλεόραση, που έγινε ευρέως γνωστή μέσα από τον ρόλο της στη σειρά του Ant1, «Το Καφέ της Χαράς», μέσα σε ελάχιστο χρονικό διάστημα, έκλεισε τα στόματα όσων αναρωτήθηκαν «και τι έχει να πει η Μουτίδου στο Youtube;».

Πρόσφερε όμως κάτι εντελώς νέο, τόσο ως προς το περιεχόμενο όσο και ως προς το πώς έκανε το κοινό της να νιώσει: Αποφόρτισε όσους κουράστηκαν να βλέπουν τέλειες γυναίκες, ιδανικές εικόνες και ζωές όπου τίποτα δεν πάει λάθος. Ο εαυτός που «σύστησε» μέσα από το κανάλι της την έκανε ακόμη πιο δημοφιλή και αγαπητή από ό,τι ήταν.

 Ο λόγος της ακούγεται, η γνώμη της μετράει και πλέον έχει ένα σημαντικό κοινό που την υποστηρίζει. Αυτό έκανε κάποιους να την θεωρούν «λαχείο» για τα project που ετοίμαζαν. Μέσα στο 2020, η Σοφία Μουτίδου επέστρεψε στην τηλεόραση από την συχνότητα του Open και την εκπομπή «The Booth», που κέρδισε πολύ γρήγορα το τηλεοπτικό κοινό.

Παράλληλα, η ηθοποιός έχει τον πρωταγωνιστικό ρόλο στη θεατρική παράσταση «Unchained».

Αδιαμφισβήτητα, και παρά τις αντίξοες συνθήκες, το 2020 ήταν η χρονιά της!

ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΚΙ ΑΛΛΟΥΣ ΕΠΙΔΡΑΣΤΙΚΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ

        
Δείτε όλη την λίστα