• Top Stories

    Συγκλονίζει η μητέρα του Κ. Κατσίφα: «Θέλω το παιδί μου εδώ» (video)

    • NewsRoom


    Με σπαρακτικά λόγια η μητέρα του Κωνσταντίνου Κατσίφα μιλά για το παιδί της ζητώντας να μεταφερθεί η σορός του παιδιού της και λέγοντας χαρακτηριστικά: «Εγώ ένα θέλω: να μου έρθει το γρηγορότερο εδώ. Γιατί το κρατάνε;».

    Έχουν περάσει επτά ημέρες από τη στιγμή που ο Κωνσταντίνος Κατσίφας έπεσε νεκρός από πυρά Αλβανών αστυνομικών στους Βουλιαράτες. Έκτοτε η σορός του βρίσκεται στην Αλβανία.

    Η κα. Βασιλική Κατσίφα ζήτησε να επιστραφεί το πτώμα του παιδιού της: «Γιατί το κρατάνε Βαγγέλη, γιατί δεν φωνάζετε όλοι;» είπε απευθυνόμενη στον βουλευτή του κόμματος LSI Βαγγέλη Τάβο και στην ευρωβουλευτή Ελένη Θεοχάρους με τους οποίους συναντήθηκε το Σάββατο.

    «Θέλω να δικαιώσω το παιδί μου» ακούγεται να λέει η μητέρα του Κωνσταντίνου Κατσίφα. «Δεν έκανε τίποτα, έβαλε πέντε σημαίες στο χωριό».

    «Ήθελε τον τόπο του, το χωριό του. Να ζούμε με το φόβο;» αναρωτιέται η κυρία Βασιλική Κατσίφα προσθέτοντας ότι «το παιδί μου ήταν θρήσκο, είχε κάτω από το μαξιλάρι του την προσευχή».

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Η Destiny του Ε. Παπαευαγγέλου διαψεύδει τον δήμο Αθηναίων για το πλαστό πιστοποιητικό

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: «Δίχτυ» για τα ακίνητα της AirBnB: Διασταυρώσεις, «αυτοψίες» και «search robots» στον πόλεμο κατά της φοροδιαφυγής

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Απίστευτο: Γυναίκα πέθανε από καρκίνο αφού της μεταμόσχευσαν πνεύμονες καπνίστριας!



    ΣΧΟΛΙΑ