ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
«Τα παιδιά επιστρέφουν στην Ελλάδα, δεν ξέρω πότε αλλά επιστρέφουν, τις λεπτομέρειες τις έχει η πρόξενος στην Αδριανούπολη», ανέφερε, ανακουφισμένος, στις πρώτες του δηλώσεις ο πατέρας του Άγγελου Μητρετώδη, Νίκος προσθέτοντας: «Ανακοινώθηκε ότι δεν έχει βρεθεί κάτι στα τηλέφωνά τους και αυτή ηταν η αιτιολογία».
«Μετά από μια εφιαλτική οδύσσεια, έναν γολγοθά που περάσαμε, τα συναισθήματά μου είναι πρωτόγνωρα», σημείωσε ο κ. Μητρετώδης μιλώντας στον Σκάι, ενώ ευχαρίστησε ανώνυμους και επώνυμους Έλληνες, την πολιτική και πολιτειακή ηγεσία, τον δημοσιογραφικό κόσμο και την εκκλησία για τη στήριξή τους.
https://www.youtube.com/watch?time_continue=1&v=uMQA00GEuTQ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Αλέξης Τσίπρας για τους δύο στρατιωτικούς: «Οι προσπάθειές μας δικαιώθηκαν»
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Το λιτό και απέριττο tweet του Πάνου Καμμένου για την απελευθέρωση των δύο στρατιωτικών
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Ελεύθεροι οι δύο Έλληνες στρατιωτικοί
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Κοινό μέτωπο ΕE-ΗΠΑ για νέες κυρώσεις σε ρωσικές τράπεζες και ενεργειακές εταιρείες
- Προσωπική διαφορά: Πώς θα δουν αυξήσεις χιλιάδες συνταξιούχοι
- Ο ΟΜΙΛΟΣ ΔΕΠΑ Εμπορίας στην 89η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης 2025 – Η ενέργεια σε κίνηση, η Ελλάδα σε πρωταγωνιστικό ρόλο
- Δημόσιο: Αναμόρφωση μισθολογίων τον Οκτώβριο και αυξήσεις μισθών από τον Απρίλιο του 2026
