• Top Stories

    Ανδρέας Βγενόπουλος: Συνεχίζεται η μάχη των κληρονόμων για την περιουσία του

    • NewsRoom
    Ανδρέας Βγενόπουλος

    Ανδρέας Βγενόπουλος


    Γρίφος παραμένει πού βρίσκονται τα περιουσιακά στοιχεία Που άφησε πίσω του ο Ανδρέας Βγενόπουλος, ο οποίος απεβίωσε πριν από έναν χρόνο. Όπως είχε γράψει το mononews.gr η τελευταία του σύζυγος Αρετή Σουβατζόγλου άλλαξε τις κλειδαριές στην βίλα της οδού Πάρνηθος στην Εκάλη και ανακοίνωσε στα παιδιά του ότι ο πατέρας τους πέθανε φτωχός.

    Κάτι που αρνήθηκαν να πιστέψουν τόσο αυτοί όσο και οι μητέρες τους, που απόρησαν με την στάση της δεύτερης συζύγου του επιχειρηματία, η οποία μέχρι τον αιφνίδιο θάνατό του, έδειχνε ότι διατηρεί άψογες σχέσεις μαζί τους.

    Στη συμπεριφορά της αυτή, ο υιός Φίλιππος Βγενόπουλος, απάντησε με εξώδικο.

    Ο πόλεμος ανάμεσα στα παιδιά και την τελευταία σύζυγό του, μαίνεται μέχρι σήμερα.

    Όπως αναφέρει η Real:

    Το μέγεθος του συγκεκριμένου επιχειρηματία, έδειχνε τόσο μεγάλο που για τον περισσότερο κόσμο ήταν σίγουρο ότι ο Βγενόπουλος μπορούσε να «καταπιεί» τον πόλεμο με την δικαιοσύνη και την οικονομική κρίση σε Ελλάδα και Κύπρο, όπου κυρίως δραστηριοποιείτο, χωρις να υποστεί απώλειες στην περιουσία του. Όλοι φαντάζονταν μετά το θάνατό του ότι ο «Θησαυρός» που θα άφηνε στους κληρονόμους του δεν θα ήταν ευκαταφρόνητος. Όταν, λοιπόν η δεύτερη σύζυγός του Ρίτα Σουβατζόγλου, λίγες ώρες μετά το θάνατο του, αποκάλυψε στα παιδιά του ότι «ο μπαμπάς σας πέθανε φτωχός» προκάλεσε μεγάλο σοκ, κυρίως στο γιο του, τον Φίλιππο, ο οποίος επέλεξε να απαντήσει με ένα εξώδικο, που έθετε υπό αμφισβήτηση τον ισχυρισμό της. Ζήτησε να καταγραφούν τα σπίτια, οι εταιρείες, όλες οι καταθέσεις και οι επενδύσεις του πατέρα του, και να του σταλεί μια ακριβής αναφορά για τον «θησαυρό» που πολλοί πίστεψαν ότι, για κάποιους λόγους παρέμενε κρυμμένος.

    Εκείνες τις πρώτες ώρες της απώλειας του Βγενόπουλου -λένε όσοι γνωρίζουν λεπτομέρειες- για τις ισορροπίες στα προσωπικά θέματα του επιχειρηματία ξέσπασε ένας πόλεμος ανάμεσα στα παιδιά και την τελευταία σύζυγό του που μαίνεται μέχρι σήμερα. Τον Φίλιππο τον απέκτησε από τον πρώτο του γάμο με την Ρουμάνα Στεφανία Αντρέα και τη Μελίνα από τη σχέση του με την Βρετανίδα Τζιλ Μπεν.

    Οι πληροφορίες για ένα ουδόλως ευκαταφρόνητο αριθμό κεφαλαίων σε οffshore εταιρίες και ένα μεγάλο αριθμό ακινήτων σε Αθήνα Λονδίνο και Ελβετία, έφεραν τις δυο πλευρές σε έντονη αντιπαράθεση, με καλά ενημερωμένος πηγές να επισημαίνουν ότι τα παιδιά του δεν διαθέτουν ακριβή εικόνα για την περιουσιακή του κατάσταση.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Σε πλειστηριασμό το ακριβότερο σπίτι της Αθήνας για 35 εκατ. ευρώ



    ΣΧΟΛΙΑ