ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Τον τραυματισμό ενός νεαρού ατόμου, ηλικία 21 έτους, στο κεφάλι προκάλεσε η κατάρρευση κρηπιδώματος.
Το περιστατικό σημειώθηκε στις 8:40 το βράδυ της Πέμπτης, στη συμβολή των οδών Πατησίων και Σκιάθου.
Την ώρα εκείνη ο άτυχος άνδρας περπατούσε στο σημείο και μέρος του μπαλκονιού έπεσε κυριολεκτικά στο κεφάλι του με αποτέλεσμα να σωριαστεί στο έδαφος.
Περίοικοι που αντιλήφθηκαν το συμβάν κάλεσαν την αστυνομία και λίγα λεπτά αργότερα τον τραυματισμένο άνδρα παρέλαβε ασθενοφόρο και τον μετέφερε σε νοσοκομείο για την παροχή βοήθειας.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Ν. Μανιαδάκης: «Δεν είχα λόγο να διαφύγω στο εξωτερικό. Εργαζόμουν εκεί…»
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σοκ στη Λάρισα: 22χρονος βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Χρηματιστήριο: Νέα ρεκόρ από ΒΙΟ, Cener και ΜΟΗ, νέο άλμα 25 ετών για ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ και τα placements που ακούγονται για τους «μικρούς»
- Χατζηδάκης στο Bloomberg: Οι συμφωνίες LNG Ελλάδας–ΗΠΑ αλλάζουν τον ενεργειακό χάρτη της Ευρώπης
- Stéphane Boujnah: Η Euronext επιταχυντής για την ένταξη της ελληνικής κεφαλαιαγοράς στις παγκόσμιες ροές κεφαλαίων
- ΤΗΕΟΝ: Νέες παραγγελίες αξίας €25 εκατ. για τη θυγατρική Harder Digital


