ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Κατά καιρούς οι διαχειριστές έχουν μπει στο στόχαστρο για διάφορες αποφάσεις τους… Για το πότε θα ανάβει το καλοριφέρ, πότε θα γίνει απολύμανση, πότε καθαρίζεται η πολυκατοικία, αλλά και τι ώρες θα ανάβει το φως στην πολυκατοικία τα βράδια.
Ο εμπνευστής όμως της παρακάτω ανακοίνωσης μάλλον ξεπέρασε τα όρια, καθώς έβαλε στο… μάτι τα αδέσποτα ζώα που κυκλοφορούν στην γειτονιά του και συγκεκριμένα στην περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα στο κέντρο της Αθήνας.
Μάλιστα δεν ζητάει απλά να μην ταΐζουν τις γάτες και τα σκυλιά, αλλά απειλεί και με μηνύσεις, όπως μπορείτε να δείτε και στην φωτογραφία που έχει γίνει viral τις τελευταίες ώρες.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Τα δύο σενάρια για το Καζίνο Λουτρακίου μετά το «λουκέτο»-Σήμερα η απόφαση του δικαστηρίου
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τρίτη αναβολή στη δίκη των 12 στελεχών της Συνεταιριστικής Τράπεζας Λέσβου
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ο στρατός του Λιβάνου λέει ότι η Χαμάς παρέδωσε ύποπτο για τις εκτοξεύσεις πυραύλων προς το Ισραήλ
- Ώρα αποφάσεων στο Ισραήλ – Συνεδριάζει το Συμβούλιο Ασφαλείας
- Παυλόπουλος για Μολυβιάτη: Υπερασπίστηκε στο ακέραιο τα εθνικά μας θέματα σε όλες τις κρίσιμες στιγμές.
- Μητσοτάκης για Πέτρο Μολυβιάτη: ´Ενας άξιος Έλληνας περνά στην ιστορία
