• Κοινωνία

    Τι καιρό θα κάνει αύριο, Πέμπτη (30/8) – Η πρόγνωση της ΕΜΥ

    • NewsRoom
    καιρός


    Γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός την Πέμπτη 30 Αυγούστου 2018, σύμφωνα με την πρόγνωση της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας (ΕΜΥ). Στα ηπειρωτικά, θα σημειωθούν  πρόσκαιρες νεφώσεις τις απογευματινές ώρες.

    Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στο Αιγαίο 6 μποφόρ.

    Στην Αττική ο καιρός θα είναι αίθριος, με τους ανέμους να πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στα ανατολικά τοπικά έως 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 21 έως 33 βαθμούς Κελσίου. Στα ανατολικά του νομού η μέγιστη θερμοκρασία θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

    Στη Θεσσαλονίκη, ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος με λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις να αναπτύσσονται τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται μεταξύ 20 και 32 βαθμούς Κελσίου.

    Στη Μακεδονία και τη Θράκη ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος με πρόσκαιρες νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3 με 4 και στα ανατολικά πρόσκαιρα τις πρωινές ώρες βορειοανατολικοί έως 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 20 έως 33 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία η ελάχιστη 4 με 6 βαθμούς χαμηλότερη.

    Στα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο, ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος με πρόσκαιρες νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3 με 4 και στο Ιόνιο βορειοδυτικοί με την ίδια ένταση.Η θερμοκρασία από 21 έως 35 βαθμούς Κελσίου. Στην Ήπειρο η ελάχιστη 4 με 6 βαθμούς χαμηλότερη.

    Στη Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την ανατολική Πελοπόννησο ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος με λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα βόρεια ορεινά. Οι άνεμοι από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στα ανατολικά τοπικά έως 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 20 έως 34 και κατά τόπους 35 βαθμούς Κελσίου.

    Στις Κυκλάδες και την Κρήτη ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Οι άνεμοι από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 22 έως 32 βαθμούς Κελσίου.

    Τέλος αίθριος θα είναι ο καιρός στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα. Οι άνεμοι από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στα βόρεια έως 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 20 έως 32 βαθμούς Κελσίου.



    ΣΧΟΛΙΑ