ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Κατηγορηματικά αντίθετος σε μια ονομασία erga omnes δήλωσε ο πρόεδρος της ΠΓΔΜ, Γκιόργκε Ιβάνοφ, όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση που εξέδωσε το γραφείο του προέδρου, σύμφωνα με τα τοπικά ΜΜΕ.
«Η στάση του προέδρου Ιβάνοφ είναι συνεπής με τις απόψεις όλων των προηγούμενων προέδρων της ΠΓΔΜ. Ο πρόεδρος Ιβάνοφ δεν αποδέχεται μια λύση στο ονοματολογικό για συνολική χρήση ή erga omnes», αναφέρει η ανακοίνωση.
Ο πρόεδρος της χώρας θα συναντηθεί με τον Νικολά Ντιμιτρόφ την Πέμπτη και ο υπουργός Εξωτερικών θα τον ενημερώσει για όλες τις λεπτομέρειες των διαπραγματεύσεων σε Νέα Υόρκη και Βρυξέλλες με τον Έλληνα ομόλογό του Νίκο Κοτζιά.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Ζάεφ: Κατ’ αρχήν συμφωνία – Διασφαλίσαμε «μακεδονική» ταυτότητα και γλώσσα
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κοντά σε συμφωνία για το όνομα «Βόρεια Μακεδονία» φαίνεται να καταλήγουν Τσίπρας και Ζάεφ
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Κοντά σε συμφωνία για το όνομα «Βόρεια Μακεδονία» φαίνεται να καταλήγουν Τσίπρας και Ζάεφ
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Παπασταύρου για Μέση Ανατολή: Η κυβέρνηση έχει αποδείξει στην πράξη την ικανότητα να διαχειρίζεται κρίσεις
- Τουλάχιστον δύο νεκροί από κατάρρευση γέφυρας στην Ινδία – Δείτε τα σοκαριστικά βίντεο
- Νετανιάχου: Το Ιράν θα πληρώσει πολύ βαρύ τίμημα για τις επιθέσεις σε αμάχους του Ισραήλ
- Στην Κύπρο τη Δευτέρα ο Νίκος Δένδιας – Συνάντηση με τον Κύπριο ομόλογό του
