• Πολιτική

    Υποβιβάζει τον καυγά με τον «φίλο» Λαζαρίδη ο Βασιλειάδης: «Έχουμε κοινές αγωνίες» (video)


    Να χαμηλώσει τους τόνους στην κόντρα που προηγήθηκε στη βουλή με τον βουλευτή των ΑΝΕΛ, Γιώργο Λαζαρίδη, επιχειρεί ο υφυπουργός Αθλητισμού Γιώργος Βασιλειάδης, με ανάρτησή του στο Twitter.

    «Παρά τις διαφωνίες διακατεχόμαστε από κοινές αγωνίες για το ελληνικό ποδόσφαιρο», επισημαίνει ο κ. Βασιλειάδης, ενώ χαρακτηρίζει ως «φίλο» του τον κ. Λαζαρίδη. «Χρειαζόμαστε όμως ψυχραιμία,νηφαλιότητα και αντικειμενικότητα», σπεύδει να προσθέσει ο υφυπουργός.

    Πάντως, νωρίτερα στη βουλή η απάντηση του κ. Βασιλειάδη στα όσα ανέφερε ο κ. Λαζαρίδης μόνο ψύχραιμη και νηφάλια δεν μπορεί να χαρακτηριστεί. Ο υφυπουργός χαρακτήρισε «εμετικό και άθλιο» το σχόλιο του βουλευτή των ΑΝΕΛ, ο οποίος επιτέθηκε στον κ. Βασιλειάδη κατηγορώντας τον πως υπερασπίζεται τον Ολυμπιακό. Μάλιστα ο κ. Λαζαρίδης υπερασπίστηκε τον ΠΑΟΚ στο παιχνίδι της Τούμπας με την ΆΕΚ, κατηγορώντας την ομάδα της Αθήνας πως ευθύνεται για την διακοπή.

    Ανάλογη θέση υπέρ του ΠΑΟΚ πήρε και το κόμμα της Ένωσης Κεντρώων, το οποίο με ανακοίνωσή του εκφράζει την αντίθεσή της προς την τιμωρία του ΠΑΟΚ, παρά το γεγονός πως για το ζήτημα υπάρχουν κανόνες που προβλέπουν τιμωρίες για παρόμοια γεγονότα. Η Ένωση Κεντρώων υποστηρίζει πως θα πρέπει να τιμωρηθεί μόνο ο Ιβάν Σαββίδης  καθώς «το αδίκημα του κ. Σαββίδη ήταν ότι οπλοφορούσε και εισήλθε με το όπλο στον αγωνιστικό χώρο, συμβάν για το οποίο ζήτησε συγγνώμη». «Αν οι αρμόδιοι θεωρούν ότι πρέπει να τιμωρηθεί για την πράξη του, ας το κάνουν».

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: «Ματς» στη Βουλή για Σαββίδη και ΠΑΟΚ-Καυγάς Βασιλειάδη με βουλευτές [πρωτοφανείς διάλογοι]



    ΣΧΟΛΙΑ