• LIFE&STYLE

    Με τι ξενερώνουν οι άντρες; – 9 πράγματα που τους απομακρύνουν

    • NewsRoom
    ζευγάρι


    Είναι αυτό που σε βασανίζει. Που δεν ξέρεις τι συνέβη κι εκείνος, ούτε φωνή, ούτε ακρόαση. Γι αυτό πριν το πάθεις, καλύτερα να μάθεις, τι ξενερώνει τους άντρες. Μη νομίζεις, κι εμείς με την εμπειρία (κι έπειτα από πολλά ξενερώματα ανδρών) μάθαμε. Φυσικά κάθε άνδρας, έχει τις δικές του ιδιοτροπίες, γούστα, τον δικό του μοναδικό χαρακτήρα, άρα μην τα πάρεις όλα, τελείως τοις μετρητοίς. Απλώς σε γενικές γραμμές, στην πλειοψηφία των ανδρών, αυτά είναι τα πιο βασικά πράγματα που τους ξενερώνουν.  Για δες λοιπόν τι δεν πρέπει να κάνεις για να μην τον ξενερώσεις.

    1. Γρήγορη οικειότητα 

    Βγαίνετε μαζί, λίγες μέρες. Μην αρχίζεις να συμπεριφέρεσαι σαν να είστε παντρεμένοι, 10 χρόνια με δυο παιδιά. Σιγά σιγά, να πάρει κι αυτός τον χρόνο του, να δεις κι εσύ πώς πάει. Μην κάνεις σχέδια για το πρωτοχρονιάτικο ρεβεγιόν από τώρα ή τουλάχιστον μην τα μοιράζεσαι μαζί του. Αγχώνεται, πιέζεται κι όταν ένας άντρας πιεστεί, ξέρετε ε; Εξαφανίζεται!

    2. Υπερβολικά ζουζουνίσματα (δημοσίως) 

    Όλοι θέλουν έναν τρυφερό άνθρωπο δίπλα τους. Μερικές γυναίκες είναι πολύ πιο τρυφερές από το σύνηθες κι αυτό μπορεί να είναι τέλειο, όταν βρίσκονται στο σπίτι τους. Σε έναν δημόσιο χώρο όμως, τα υπερβολικά ζουζουνίσματα, τα μωρουδίστικα υποκοριστικά, ειδικά μπροστά σε φίλους και γνωστούς, μπορεί να φέρουν σε δύσκολη θέση έναν άντρα.

    3. Επίδειξη γνώσεων, γνωριμιών, χρημάτων

    Μερικές φορές μια γυναίκα για να εντυπωσιάσει έναν άντρα, μιλάει πολύ για τον εαυτό της. Άλλες φορές,επιδεικνύει τις φοβερές γνωριμίες της, τα ταξίδια σε πολυτελείς προορισμούς ενώ κάνει και την έξυπνη. Όλ΄αυτά ξενερώνουν πολύ έναν άντρα (μη σας πω έναν άνθρωπο γενικά) κι ειδικά μάλιστα, όταν η γυναίκα αυτή, δεν έχει το υπόβαθρο για να μιλήσει για κάποια πράγματα. Για παράδειγμα έχει ακούσει για το Brexit δυο αναλύσεις στην τηελόραση κι έχει άποψη που υποστηρίζει μετά μανίας, σ΄έναν άντρα που μπορεί να σχετίζεται η ίδια του η δουλειά μ΄αυτό. Έτσι, μπαίνει στα “συν” το να μην μιλάει κανείς, όταν δεν ξέρει.

    Με τι ξενερώνουν οι άντρες

    4. Η ανασφάλεια και οι τραγικές ερωτήσεις- ατάκες (που πάνε πακέτο) 

    Η ανασφάλεια γενικώς ξενερώνει τους άντρες, καθώς και οι ερωτήσεις- ατάκες που τη συνοδεύουν και γίνονται απλώς για να πάρει μια γυναίκα την απάντηση που θέλει. ” Είμαι χοντρή μ΄αυτό το φόρεμα;”, “Έχω πολλή κυτταρίτιδα;”, “Δε σ΄αρέσει εδώ που είμαστε ε;”, “Μ΄αγαπάαααας ;;;;”, όχι απλώς ξενερώνουν, όχι απλώς κουράζουν, αλλά απομακρύνουν έναν άντρα. Κάθε φορά λοιπόν που σκέφτεστε κάτι τέτοιο, πείτε από μέσα σας “Είμαι υπέροχη κι έχω έναν άντρα δίπλα μου που με θέλει γι αυτό που είμαι”.

    5. Η υπερβολική ζήλια 

    Το να ζηλέψεις είναι φυσιολογικό. Το να ζηλεύεις όμως κάθε φορά που βγαίνετε έξω, από την μπαργούμαν που εκείνος μπορεί να μην την έχει δει, αλλά εσύ κάνεις σενάρια στο μυαλό σου ότι μπορεί να του αρέσει, μέχρι την διευθύντριά του στο γραφείο και να κάνεις ξαφνικές εφόδους στη δουλειά (και καλά) για να του δώσεις ένα φιλάκι, είναι πολύ… ξενερωτικό. Ασε δε που του βάζεις και ιδέες.

    6. Η υπερβολική φροντίδα

    Θέλεις να του δείξεις την αγάπη σου Κι ένας από τους τρόπους είναι να τον φροντίζεις. Μέχρι εδώ καλά. Θα τον ρωτήσεις αν θέλει κάτι να ετοιμάσεις για να φάτε μαζί. Αν δεν πεινάει, μην τον πρήξεις με δεκάδες επιλογές φαγητών που μπορείς να φτιάξεις. Αν δεν κρυώνει, δεν είσαι η μαμά του να επιμένεις να πάρει κι ένα φούτερ μαζί (γιατί μπορεί να φυσάει και να κρυώσει). Γενικά, κράτα ένα μέτρο ακόμη και στην περιποίηση.

    Με τι ξενερώνουν οι άντρες

    7. Οι selfies 

    Οι άντρες δεν έχουν την ίδια σχέση με τις φωτογραφίες, όπως έχουμε εμείς οι γυναίκες. Αυτό να το θυμάσαι ,καθώς μια selfie εκεί που πίνετε το ποτό σας μπορεί να είναι Οκ, το να ποζάρεις μόνη σου όμως όλο το βράδυ, κάνοντας duck face, ή με backround εκείνον (για να δηλώσεις κιόλας πως είναι δικός σου), είναι τραγικό. Όταν βγεις  με τις φίλες σου, κάνε ό,τι θέλεις.

    8. Η μεγάλη οικειότητα με τους κολλητούς του

    Για εσένα το να σε συμπαθήσουν οι κολλητοί του είναι το κλειδί για να μπεις στην καρδιά του. Πρόσεξε  όμως μην είσαι υπερβολικά διαχυτική και θέλουν, οι κολλητοί του να μπουν στην δική σου καρδιά. Οι άντρες τα προσέχουν αυτά. Να είσαι φιλική, αλλά να τηρείς και τις αποστάσεις.

    9. Τα άκρως γυναικεία πράγματα 

    Τα ψώνια επί ώρες σε κατάστημα καλλυντικών, το κουτσομπολιό για μια φίλη σου, που την απάτησε ο άντρας της, τα extensions της γνωστής ηθοποιού και η σκέψη να βάλεις κι εσύ, η χαλάουα που σκέφτεσαι να κάνεις στο μπικίνι είναι πράγματα που δεν αφορούν κανέναν άντρα και δεν χρειάζεται να τα μοιράζεσαι μαζί του. Θα σε θεωρήσει κουραστική. Άσε που θέλεις να νομίζει πως χωρίς πολύ προσπάθεια είσαι τόσο όμορφη!

    Πηγή: womannow.gr

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Γιατί να μην τα ξαναφτιάξεις με τον/ην πρώην σου μέσα στις γιορτές

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Χριστούγεννα για δύο: 5 τρόποι για να έρθετε πιο κοντά με τον/ην σύντροφό σας

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Οι κακές συνήθειες που «σκοτώνουν» το γάμο



    ΣΧΟΛΙΑ