• LIFE&STYLE

    Τι είναι εκτός μόδας το 2018 και τι πρέπει να ξεχάσουμε για πάντα;

    • NewsRoom
    μόδα 2018


    Τι θεωρείται φέτος εκτός μόδας; Τι πρέπει να ξεχάσουμε και να κρύψουμε στο πατάρι ή στο πιο ψηλό ντουλάπι με τα καλλυντικά; Εδώ είναι όλα όσα θα πρέπει να ξεχάσουμε για φέτος, σε ρούχα, παπούτσια, μακιγιάζ, αν θέλουμε να είμαστε μέσα στη μόδα το 2018!

    Ρούχα

    • Στενά κοντά σακάκια. Μπορεί κάποτε να μας βόλεψαν αλλά έχει πια περάσει καιρός, οπότε πρέπει να το πάρουμε απόφαση να τα κρύψουμε στο πιο ψηλό πατάρι του σπιτιού μας, αφού είναι τελείως ντεμοντέ. Επενδύστε σε oversized σακάκια, μονόχρωμα ή σε αντρικό στυλ και συνδυάστε τα με τζιν παντελόνια, υφασμάτινα, φούστες και φορέματα για πιο trendy look.
    • Κολλάν με Prints. Όχι μόνο ντεμοντέ, αλλά και πολύ δύσκολα ταιριάζουν στο γυναικείο σώμα αφού τονίζουν τα σημεία που οι περισσότερες θέλουμε να “κρύψουμε”. Μονόχρωμα κι αθλητικά κολλάν παίρνουν τη θέση των κολλάν με prints αλλά γενικά πλέον φοριούνται όχι τόσο έξω, αλλά στο γυμναστήριο.

    • Τούλινες φούστες. Τις λατρέψαμε, μας έκαναν να νιώσουμε για λίγο σαν νεράιδες, αλλά ήρθε η ώρα να τις αποχαιρετήσουμε.
    • Πλεκτά μακριά ογκώδη κασκόλ. Καθόλου κολακευτικά δεν ήταν ποτέ, οπότε τώρα έχουμε ένα λόγο παραπάνω να τα βγάλουμε από τη ζωή και τη ντουλάπα μας.
    • Πολύχρωμα καλσόν με σχέδια. Να ένα ακόμη κομμάτι της γκαρνταρόμπας μας που δεν μας κολάκεψε ποτέ, εκτός από τότε που πηγαίναμε στα πάρτυ του δημοτικού. Η μόδα του χειμώνα 2018 θέλει γυμνά πόδια ή μονόχρωμα καλσόν, ακόμη και με χρώμα.

    • Πολύ σκισμένα τζιν. Εκείνο το τζιν που το μισό σου πόδι ήταν γυμνό, να το πετάξεις ή να το κάνεις σορτσάκι. Μην το φορέσεις. Έτσι απλά. Είναι τελείως εκτός μόδας, οπότε επένδυσε σε ένα καινούργιο κλασικό τζιν παντελόνι που σε κολακεύει.

    Μακιγιάζ- μαλλιά 

    • Υπερβολικό βάψιμο, ψεύτικες βλεφαρίδες που… φαίνονται. Ποτέ δεν ήταν ελκυστικό ένα υπερβολικό μακιγιάζ και οι τεράστιες ψεύτικες βλεφαρίδες, πόσο μάλλον τώρα που η μόδα λατρεύει τα πιο απλά μακιγιάζ που αναδεικνύουν τον πιο όμορφο κι αληθινό εαυτό σου. Παίξε με κόκκινα κραγιόν, λαμπερές σκιές και μολύβια, απλώς μην το παρακάνεις.

    • Υπερβολικά στιλιζαρισμένα μαλλιά. Ορίστε, η μόδα μας βγάζει κι από κόπους και ταλαιπωρίες και μας αφήνει ελεύθερες να αφήσουμε τα μαλλιά μας κυματιστά, ίσια ή πιασμένα σε μοδάτα ponytails,χωρίς κιλά λακ πάνω τους.

    Διαβάστε τη συνέχεια στο www.womanow.gr και μάθετε ποια παπούτσια είναι εκτός μόδας για το 2018.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Το μυστικό για να εξαφανίσετε μαύρους κύκλους και πρήξιμο στα μάτια

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έξι μυστικά στυλ, για να μην είναι το ντύσιμο σου πια βαρετό!

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Σε ποια πρόσωπα ταιριάζουν οι αφέλειες;



    ΣΧΟΛΙΑ