• LIFE&STYLE

    Τα πιο μοντέρνα ξανθά χρώματα στα μαλλιά για το καλοκαίρι

    • NewsRoom

    Gigi Hadid


    Ας ξεκινήσουμε από κάτι πολύ βασικό: το ξανθό δεν είναι ένα μόνο χρώμα. Μπορεί κάποιες από εσάς να το έχετε συνδυάσει με μία μόνο κατάξανθη απόχρωση στο μυαλό σας, αλλά η πραγματικότητα είναι ότι οι εκδοχές του είναι πάρα πολλές, τόσες… που πιθανώς να μην τις γνωρίζετε καν όλες! Εμείς για παράδειγμα μόλις ανακαλύψαμε την απόχρωση New York ξανθό.

    Μέσα σε όλη αυτή την τεράστια ποικιλία ανοιχτών τόνων όμως, ποιος ταιριάζει καλύτερα σε εσάς; Ή καλύτερα, τι να ζητήσετε από τον κομμωτή σας τώρα που έρχεται το καλοκαίρι και θέλετε να ανανεωθείτε; Την απάντηση δίνει η hair expert και colourist Melanie Smith, παρουσιάζοντας τα 5 πιο hot ξανθά χρώματα της νέας σεζόν και αποκαλύπτοντας όλα τα μυστικά της, ώστε να μην καταλήξετε να βγείτε απογοητευμένες από το κομμωτήριό σας.

    Bronde

    gigi-hadid-hair.jpgGigi Hadid

    Το bronde είναι ένας συνδυασμός σκούρου ξανθού και καστανού χρώματος, κάτι σαν βαθύ ξανθό δηλαδή. “Είναι τέλειο για όσες γυναίκες δεν ήταν ξανθιές πιο πριν, οπότε είναι ένας εύκολος τρόπος αλλαγής. Επιπλέον, είναι πολύ φορέσιμο, δε χρειάζεται συντήρηση και συνήθως ταιριάζει σε όλους τους τόνους δέρματος” αναφέρει η Smith.

    Extra tip: Βρείτε μερικές inspiration φωτογραφίες που σας αρέσουν και να τις δείξετε στον κομμωτή σας, ώστε να καταλάβει, τι ακριβώς θέλετε. Έτσι, περιορίζετε την πιθανότητα αποτυχίας στο ελάχιστο.

    alexa-chung.jpgAlexa Chung

    “Το balayage σε ζεστές αποχρώσεις και τόνους του μελί ταιριάζει πολύ καλά σε επιδερμίδες μεσαίου χρώματος” λέει η Smith. Σε αυτό το hair look στόχος είναι να φωτίσετε τις άκρες σας διατηρώντας μία πιο σκούρα βάση. Προσοχή, να ζητήσετε επαγγελματική βοήθεια για τη συγκεκριμένη τεχνική, καθώς η μετάβαση πρέπει να είναι σχεδόν ανεπαίσθητη, σχεδόν με το εφέ που έχει η κόμη σας όταν ανοίγει φυσικά, από τον ήλιο.

    Ξανθό Μελί

    blake-lively.jpgBlake Lively

    “Αυτό το ζεστό χρώμα για μένα ταιριάζει στις πιο πολλές επιδερμίδες και μετά το bronde, είναι το επόμενο βήμα στην μετάβαση στο ξανθό”, αναφέρει η expert. “Είναι επίσης ιδανικό, αν είστε ήδη ξανθές και θέλετε κάτι πιο ζεστό” συνεχίζει, ενώ αποκαλύπτει, ότι το ξανθό μελί ενδείκνυται ακόμη και για άφρο ή πολύ σγουρά μαλλιά.

    Κρεμώδες Ξανθό

    rosie-huntington-whiteley.jpgRosie Huntington-Whiteley

    Το κρεμώδες ξανθό ή αλλιώς New York ξανθό είναι το πιο δημοφιλές στα κομμωτήρια, σύμφωνα με την colourist, και το τελευταίο στάδιο πριν την μετάβαση στο πλατινέ. “Ιδανικό για κάποια που είναι ήδη αρκετά ανοιχτόχρωμη” αναφέρει η expert, μιας και οι ελαφρώς ζεστοί τόνοι του ενδείκνυνται για τέτοιες επιδερμίδες.

    Ξανθό Πλατινέ

    jennifer-lawrence.jpgJennifer Lawrence

    Το πλατινέ είναι το άκρως αντίθετο του ξανθού μελί. Είναι πολύ πιο ψυχρό και σταχτί και γι’ αυτό χρειάζεται bleach για να πετύχει. Αν αποφασίσετε να τολμήσετε την απόλυτη blonde αλλαγή, η Smith σας συμβουλεύει να δώσετε μεγάλη προσοχή στην περιποίηση των μαλλιών σας, γιατί η τρίχα σας θα έχει ήδη ταλαιπωρηθεί και αφυδατωθεί από τη βαφή και το ξάνοιγμα.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:  ZARA: 10+1 λευκά φορέματα σε διάφορα σχέδια – Το απόλυτο καλοκαιρινό ρούχο!

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Οι 10 αγαπημένοι στιλιστικοί συνδυασμοί της Kim Kardashian

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: ZARA: 10 μίνι φορέματα για την καθημερινότητά σας, από το πρωί μέχρι το βράδυ



    ΣΧΟΛΙΑ