• LIFE&STYLE

    Survivor: Το Twitter αποχαιρετά την Ροδάνθη με τον δικό του ξεχωριστό τρόπο (video)

    Ροδανθη-καπαρου-αποχωρηση

    Ροδάνθη Καπαρού


    Λίγες εβδομάδες πριν τον μεγάλο τελικό του Survivor, το τηλεοπτικό κοινό αποφάσισε ότι ήρθε η ώρα να τελειώσει εδώ το ταξίδι επιβίωσης για την Ροδάνθη Καπαρού. Αν και σύμφωνα με τις αρχικές πληροφορίες, ο Πάνος Θεοδώρου βρισκόταν πιο χαμηλά από την 19χρονη Μαχήτρια στην κατάταξη των παικτών, που διαμορφώθηκε από την 48ωρη ψηφοφορία, τελικά αποδείχθηκε το αντίθετο.

    Είναι η πιο νεαρή παίκτρια, που συμμετείχε ποτέ μέχρι τώρα στο Survivor, ενώ βρέθηκε υποψήφια προς αποχώρηση κάθε φορά που έχαναν οι Μαχητές την ασυλία. Αν και αδύναμη αγωνιστικά, κατάφερε να κερδίσει τους τηλεθεατές με την προσωπικότητά της, κάτι που την κράτησε μέσα στο παιχνίδι για πέντε μήνες.

    Η «terminator» – «εξολοθρευτής», όπως την αποκαλούν, όλους αυτούς τους μήνες κατάφερε να εκτοπίσει δυνατούς παίκτες, μεταξύ των οποίων είναι και ο Νάσος Παπαργυρόπουλος.

    Βέβαια, δεν ήταν λίγες οι φορές, που οι χρήστες του Twitter σχολίαζαν με χιούμορ τη στάση της Ροδάνθης στην παραλία, ενώ και οι συμπαίκτες της έκαναν παράπονα ότι δεν βοηθούσε ιδιαίτερα στις δουλειές της καλύβας.

    Πιο πρόσφατα, θέμα συζήτησης στα social media, αλλά και την παραλία έγινε το φλερτ μεταξύ της Ροδάνθης και ενός Τούρκου παίκτη, ο οποίος έστειλε χαιρετίσματα μέσω του Τούρκου παραγωγού, Ατσούν Ιλιτζαλί. Η φοιτήτρια των ΤΕΦΑΑ ήλπιζε ότι θα τον συναντήσει και πάλι σε κάποιο μελλοντικό αγώνα με την Τουρκία, ωστόσο αποχώρησε πριν γίνει κάτι τέτοιο.

    Δείτε την αποχώρηση της Ροδάνθης:

    Οι παίκτες του Survivor αποχαιρέτησαν την Ροδάνθη, ενώ το ίδιο έπραξαν και οι χρήστες του Twitter με τον δικό τους ξεχωριστό τρόπο:

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Αυτός είναι ο λόγος που η Άννα αποχώρησε από το Power of Love – Πώς την αποχαιρέτησαν; (video)

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Γιώργος Αγγελόπουλος-Κατερίνα Γερονικολού: Τα «καυτά» φιλιά στο Τατουάζ

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Τι δήλωσε η Νατάσα Καλογρίδη για τις φήμες γάμου με τον Αλέξανδρο Λυκουρέζο (video)



    ΣΧΟΛΙΑ