• LIFE&STYLE

    Σπάνια φωτογραφία με τα έξι παιδιά της μοιράστηκε η Μαντόνα

    Μαντόνα

    Madonna


    Με αφορμή την Ημέρα των Ευχαριστιών που γιορτάζεται σήμερα στις ΗΠΑ, η Μαντόνα μοιράστηκε μια φωτογραφία των έξι παιδιών της με ένα ιδιαίτερα τρυφερό μήνυμα. Το pop icon ένιωσε την ανάγκη να δηλώσει δημόσια ευγνώμων για τα παιδιά της, τα οποία σημαίνουν τα πάντα για εκείνη.

    «Τα παιδιά μου με έχουν οδηγήσει σε δρόμους και μου έχουν ανοίξει πόρτες που ποτέ δεν περίμενα να διαβώ. Δόξα, περιουσία και επιτυχίες, δεν θα μπορούσαν ποτέ να ισούνται με αυτά που εκτιμώ περισσότερο», έγραψε η 60χρονη καλλιτέχνης, ενώ συμπλήρωσε τα hashtags: «ευλογημένη, ευγνώμων, οικογένεια».

    Αριστερά στη φωτογραφία βρίσκεται η 12χρονη Μέρσι Τζέιμς αγκαλιά με τον 18χρονο Ρόκο, από τον γάμο της Μαντόνα με τον σκηνοθέτη Γκάι Ρίτσι. Στη μέση απεικονίζεται η μεγαλύτερη κόρη της, η 22χρονη Λούρδη Λεόν, από την σχέση της με τον Κάρλος Λεόν.

    Δεξιά της στέκεται ο 13χρονος Ντέιβιντ για τον οποίο και η τραγουδίστρια πήρε την μεγάλη απόφαση να μετακομίσει στην Πορτογαλία, όπου και παίζει ποδόσφαιρο στην εφηβική ομάδα της Μπενφίκα.

    Μπροστά στέκονται τα δύο δίδυμα, Έστερ και Στέλλα, τα οποία υιοθέτησε, επίσης, από το Μαλάουι.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Λούρδη Λεόν: Το ντεμπούτο της κόρης της Μαντόνα στην Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης (pics)

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κέιτ Μίντλετον vs Μέγκαν Μαρκλ: Ποια αντέγραψε ποια; (pics)

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Η Μαντόνα «κλείνει» τα 60 της χρόνια και ποζάρει για την ιταλική Vogue



    ΣΧΟΛΙΑ