• LIFE&STYLE

    Σε ποια περιοχή της Αθήνας «κρύβονται» οι 4 φιναλίστ του Survivor;


    Στην Αθήνα κατέφτασαν οι τέσσερις φιναλίστ του φετινού Survivor εν όψει του αυριανού ημιτελικού. Σύμφωνα με πληροφορίες, η Κατερίνα Δαλάκα, η Μελίνα Μεταξά, η Βιργινία Δικαιούλια και ο Ηλίας Γκότσης βρίσκονται στα βόρεια προάστια και συγκεκριμένα σε βίλα που ανήκει σε συγγενείς της οικογένειας του Αριστοτέλη Ωνάση κοντά στην Κηφισιά.

    Όλοι οι παίκτες είναι απομονωμένοι από τον υπόλοιπο κόσμο και ο καθένας μένει σε διαφορετικό δωμάτιο. Η βίλα διαθέτει πισίνα, τεράστιο κήπο και φυσικά περίφραξη από ψηλά δέντρα.

    Την Τρίτη πραγματοποιήθηκε συνάντηση μεταξύ του Δημάρχου Γαλατσίου, του αστυνομικού διευθυντή Αθηνών, του υπεύθυνου της Πυροσβεστικής υπηρεσίας και μελών της παραγωγής προκειμένου να οριστικοποιηθούν τα μέτρα ασφαλείας που θα τεθούν σε ισχύ στο Άλσος Βεΐκου στο Γαλάτσι, όπου θα διεξαχθεί ο ημιτελικός και ο τελικός του Survivor.

    Στο Άλσος Βεΐκου εκτός από τις ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις θα βρίσκονται και άτομα από εταιρεία ιδιωτικής ασφάλειας που έχει προσλάβει η εταιρεία παραγωγής του τηλεοπτικού ριάλιτι επιβίωσης.

    Υπενθυμίζεται ότι η Μελίνα Μεταξά και ο Ηλίας Γκότσης έχουν ήδη πάρει το εισιτήριο για τον ημιτελικό, ενώ η ψηφοφορία του κοινού θα καθορίσει αν στην επόμενη φάση περνάει η Κατερίνα Δαλάκα ή η Βιργινία Δικαιούλια.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Survivor: Αυτοί οι παίκτες πέρασαν στον ημιτελικό – Μάχη σώμα με σώμα για Δαλάκα-Βιργινία (video)

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor Πανόραμα: Η «μπηχτή» του Νικόλα Αγόρου για την Μελίνα Μεταξά (video)

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Τι κάνει ο Σάκης Τανιμανίδης λίγο πριν τον τελικό του Survivor; (pics)



    ΣΧΟΛΙΑ