• LIFE&STYLE

    Πώς θα κάνετε την κρεβατοκάμαρα του σπιτιού να μυρίζει υπέροχα!

    • NewsRoom


    Αυτό που μας αρέσει πολύ είναι να μυρίζει υπέροχα ο χώρος όπου ζούμε και κάθε γωνιά φυσικά του σπιτιού μας! Μιλήσαμε για το πώς θα κάνουμε το μπάνιο μας να μυρίζει υπέροχα, ας δούμε τώρα μερικά μικρά tips για να μοσχοβολάει και η κρεβατοκάμαρά μας!

    1. Ανοίξτε παράθυρα

    Κάθε μέρα πρέπει απαραιτήτως να αερίζετε την κρεβατοκάμαρά σας. Είναι το νούμερο 1 βήμα αν θέλετε ένα δωμάτιο που μυρίζει υπέροχα.

    2. Σκουπίστε με βανίλια

    Έχετε μοκέτα ή χαλί; Ακόμη και παρκέ! Βγάλτε την ηλεκτρική σας σκούπα έξω και ρουφήξτε με αυτή το περιεχόμενο από ένα φακελάκι βανίλια, ξέρετε ζαχαροπλαστικής. Αμέσως μετά ξεκινήστε το σκούπισμα! Δεν φαντάζεστε πόσο υπέροχα θα μυρίζει το δωμάτιό σας!

    3. Αλλάξτε σεντόνια

    Υπάρχει κάτι πιο ωραίο από το να κοιμάσαι σε μοσχομυρωδάτα σεντόνια; Να τα πλένετε λοιπόν με μαλακτικό που έχει το άρωμα που σας αρέσει και ν΄αλλάζετε σεντόνια τουλάχιστον μια με δυο φορές την εβδομάδα. Α… και όταν τελειώνει το πρόγραμμα του πλυντηρίου, αμέσως να τα απλώνετε και όχι να τα αφήνετε μέσα στον κάδο. Επίσης όταν σιδερώνετε μπορείτε να ραντίζετε τα σεντόνια με ειδικό σπρέυ για σιδέρωμα αρωματικό, ή να φτιάξετε το δικό σας … μυρωδικό!

    *Πώς θα φτιάξετε αρωματικό χώρου ή για τα σεντόνια μόνη σας:

    Βάλτε σε ένα μπουκαλάκι σπρέυ, αυτά που είναι για το σιδέρωμα, νερό και στάξτε μέσα λίγες σταγόνες αιθέριων ελαίων της αρεσκείας σας. Ανακατέψτε και αρωματίστε τον χώρο σας!

    Μην το παρακάνετε με τις μυρωδιές γιατί πρέπει να θυμάστε πως η κρεβατοκάμαρα είναι το μέρος όπου κοιμόμαστε. Αποφύγετε τα αρωματικά στικς!

    4. Aνάψτε κεριά 

    Πλάι στο κομοδίνο σας, πάνω στη συρταριέρα σας, ας έχετε δυο κεριά αρωματικά, τα οποία θα τα ανάβετε για μόλις μία ώρα την ημέρα. Τα αρώματα από τα κεριά θα απλωθούν σε όλο το δωμάτιο και θα διαρκέσουν για πολλές ώρες κι αφού έχουν σβήσει.

    Με προσοχή βέβαια!

    Διαβάστε τη συνέχεια στο www.womanow.gr

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Πώς θα μετατρέψετε το μπάνιο σας σ΄ένα μικρό spa χαλάρωσης

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Δέκα ιδέες διακόσμησης για μικρό σαλόνι!

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Οχτώ εύκολοι τρόποι για να φτιάξετε υπέροχα το υπνοδωμάτιο σας!



    ΣΧΟΛΙΑ