• LIFE&STYLE

    Πόλεμος στο Power of Love: Η Γκαμπριέλα «καρφώνει» την Άννα και κατηγορεί την παραγωγή για απειλές

    γκαμπριέλα

    Η Γκαμπριέλα στο Power of Love


    Νέος πόλεμος έχει ξεσπάσει εδώ και λίγες ώρες στο Power of Love. H πρώην παίκτρια του ριάλιτι Γκαμπριέλα, με μια ανάρτησή της, επιτίθεται στον Παναγιώτη και την Άννα.

    Συγκεκριμένα έγραψε:“Ντροπή του Παναγιώτη που καλύπτει την 40άρα και δεν λέει οτι μας έκαναν πρόβλημα  όταν την ψήφισε όλη η παραγωγή, την είχαν σε ξενοδοχείο στην Τουρκία, ενώ έφυγε και καλά και μας είπε να πούμε ότι ήταν Ντουμπάι. Έβριζε εμένα και την Στέλλα μπας και μας διώξουν και μπει το φίδι άντε με τον Τούρκο”

    Λίγη ώρα μετά η εκρηκτική παίκτρια επανήλθε με νέα ανάρτηση στην οποία κατηγόρησε την παραγωγή ότι την απείλησε: “Δυστυχώς με πήραν και με εκβιάζουν από την παραγωγή ότι έπρεπε να κατεβάσω τον ποστ της Άννας λέει, αλλιώς θα πουν ότι σχετίζομαι με πορνό βίντεο, και κλαίω με την προπαγάνδα!”

    Και σήμερα το πρωί στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram δημοσίευσε ένα σχόλιο, το το οποίο αναφέρεται στην Άννα, προσπαθώντας με αυτό τον τρόπο να αποκαλύψει τον πραγματικό της χαρακτήρα, όπως έχει δηλώσει η Γκαμπριέλα.

     

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Power of love: «Βόμβες» από πρώην παίκτρια – Tα «χρήματα κάτω από το τραπέζι», η σχέση της Άννας με την παραγωγή και άλλες αποκαλύψεις

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Power of Love: Τέλος στη σχέση Πάνου-Στέλλας; Τα μηνύματα του παίκτη σε άλλες κοπέλες (video)

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ:  Αγνώριστος! Δείτε πώς ήταν ο Νίκος του Power of Love πριν από 20 χρόνια



    ΣΧΟΛΙΑ