• LIFE&STYLE

    Μην αρχίζεις τη Μουρμούρα: Η Κλέλια Ρένεση αντικαταστάτρια της Δάφνης Λαμπρόγιαννη – Τι ρόλο θα έχει

    • NewsRoom

    Δάφνη Λαμπρόγιαννη και Βλαδίμηρος Κυριακίδης


    Απογοήτευση προκάλεσε στους φανατικούς τηλεθεατές του σίριαλ «Μην αρχίζεις τη Μουρμούρα» η αποχώρηση της Δάφνης Λαμπρόγιαννη από τη σειρά.

    Στο φινάλε του 5ου κύκλου είδαμε το ζευγάρι να συζητά το ενδεχόμενο μετακόμισης στον Πύργο, καθώς είχε προταθεί στον σύζυγο η θέση του διευθυντή στην Εφορία. Την ίδια στιγμή, μια επαγγελματική ευκαιρία δίνεται και στη Μαρίνα στο μακρινό Ντουμπάι. Η ηρωίδα έως την τελευταία στιγμή αμφιταλαντεύτηκε για το ποια απόφαση να πάρει: να ακολουθήσει τον άνδρα που αγαπά ή να κυνηγήσει τα όνειρα της; Πήρε, όμως, την τελική της απόφαση, την οποία έμαθε λίγο αργότερα ο Ηλίας όταν επέστρεψε στο σπίτι ύστερα από μία έξοδο με φίλους και το βρήκε άδειο.

    Έτσι, σύμφωνα με τις πληροφορίες του Mytv, οι υπεύθυνοι της σειράς αποφάσισαν να αντικαταστήσουν την ηθοποιό και επέλεξαν την Κλέλια Ρένεση. Όπως αναφέρεται στο ίδιο ρεπορτάζ, τα πρώτα δυο-τρία επεισόδια της 6ης σεζόν θα δούμε τον Ηλία ν’ αναπολεί τις στιγμές με την Μαρίνα, μέχρι τη στιγμή που θα μπει στη ζωή του η σέξι αυτή παρουσία.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Έκπληξη! Αυτή θα είναι η αντικαταστάτρια της Δάφνης Λαμπρόγιαννη στη «Μουρμούρα»!

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πώς θα γίνει η αποχώρηση της Δάφνης Λαμπρόγιαννη από τη σειρά «Μην αρχίζεις τη Μουρμούρα»

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: To πιο εύκολο επιδόρπιο για το Σαββατοκύριακο: Γλυκό ψυγείου με πτι μπερ και γκοφρέτα



    ΣΧΟΛΙΑ