• LIFE&STYLE

    Μαραβέγιας – Σωτηροπούλου: Τι τρέχει τελικά μεταξύ τους;

    • NewsRoom


    Το τελευταίο διάστημα πληθαίνουν οι κοινές εμφανίσεις της Τόνιας Σωτηροπούλου και του Κωστή Μαραβέγια. Οι δυο τους δεν έχουν επιβεβαιώσει, ούτε διαψεύσει την είδηση πως είναι ζευγάρι, μετά την αλλαγή του χρόνου όμως, δεν έχουν σταματήσει να κάνουν τη μια επίσημη κοινή έξοδο μετά την άλλη.

    Έχοντας βγει και οι δυο από σχέσεις, ο τραγουδιστής και η ηθοποιός προσπάθησαν να κρατήσουν χαμηλούς τόνους στο νέο κεφάλαιο που άνοιξε στη ζωή τους, χωρίς να κρύβονται όμως.

    Αρχικά, οι πρώτες εμφανίσεις της Τόνιας Σωτηροπούλου στη μουσική σκηνή που εμφανιζόταν live ο Κωστής Μαραβέγιας φούντωσαν τις φήμες πως είναι ζευγάρι και ακολούθησαν η κοινή παραμονή Χριστουγέννων που πέρασαν, η εμφάνισή τους στα γενέθλια του Σάκη Ρουβά, όπου διασκέδασαν αγκαλιά και πολλές ακόμη βραδινές έξοδοι. Ανάμεσα σε αυτές και η έξοδός τους στο Box όπου εμφανίζονται οι Melisses με την Τάμτα και την Κόνυ Μεταξά.

    Το ζευγάρι διασκέδασε μέχρι το πρωί με το αγαπημένο του συγκρότημα, με τον Κωστή να ανεβαίνει μάλιστα και στη σκηνή για να τραγουδήσει. Ακόμα, λίγες μέρες μετά, ο γνωστός ερμηνευτής και η ηθοποιός ταξίδεψαν μαζί για τη Λεμεσό και την live εμφάνιση του Μαραβέγια στο νησί της Κύπρου!

    Οι φωτογραφίες είναι από το Tlife:

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Αθερίδης: Θα αναλάβει το «Celebrity game night» που γνωρίσαμε από την Καρύδη;



    ΣΧΟΛΙΑ