• LIFE&STYLE

    Η Τζέιν Φόντα στην Ελένη Μενεγάκη: «Τα πράγματα δεν είναι εύκολα, κυρίως στην Ελλάδα» 

    Μενεγακη-Φοντα

    Τζέιν Φόντα και Ελένη Μενεγάκη


    Την ευκαιρία να συνομιλήσει με την διάσημη ηθοποιό Τζέιν Φόντα είχε κατά τη διάρκεια του ταξιδιού της στις Κάννες, η Ελένη Μενεγάκη. Η όμορφη παρουσιάστρια περπάτησε στο κόκκινο χαλί του Φεστιβάλ των Καννών, ενώ στη συνέχεια πήρε μία ενδιαφέρουσα συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης από την Χολιγουντιανή σταρ.

    Οι δύο κυρίες βρέθηκαν στη γαλλική ριβιέρα ως πρέσβειρες γνωστής εταιρίας καλλυντικών. Η Ελένη Μενεγάκη παρουσίασε τη συνέντευξη στην εκπομπή της με την Τζέιν Φόντα να μιλάει για τη ζωή της και να εξομολογείται ότι έχει μετανιώσει για κάποια πράγματα, ωστόσο προσπαθεί να επικεντρώνεται μόνο στα θετικά και να μαθαίνει από τα λάθη της.

    Βέβαια, δεν παρέλειψε να αναφερθεί στην ομορφιά και πως καταφέρνει να παραμένει φρέσκια και γεμάτη ενέργεια στην ηλικία των 80. «Αυτό που κάνει μια γυναίκα να φαίνεται νέα είναι η συμπεριφορά της και η ενέργεια που εκπέμπει. Σημαντική είναι η στάση του σώματός της. Εάν μια γυναίκα καμπουριάζει δεν είναι καλό. Πρέπει μια γυναίκα να έχει όρεξη για μάθηση. Είμαι 80 ετών και ακόμη έχω πολλά να μάθω. Εχει μεγαλύτερη σημασία να ενδιαφέρεσαι να μάθεις από το να προκαλείς ενδιαφέρον», δήλωσε η σταρ.

    Στη συνέχεια, αποκάλυψε με ποιες γυναίκες ηθοποιούς θα ήθελε να συνεργαστεί στη μεγάλη οθόνη, επισημαίνοντας ότι προτιμάει τις γυναίκες, καθώς είναι πιο ευχάριστες από τους άνδρες. Ανάμεσα στα ονόματα που ανέφερε είναι η Κέιτ Μπλάνσετ και η Νάταλι Πόρτμαν.

    Μενεγακη-Φοντα
    Τζέιν Φόντα και Ελένη Μενεγάκη

    Μάλιστα, η 80χρονη ηθοποιός έστειλε το δικό της μήνυμα προς τις Ελληνίδες γυναίκες, αλλά και γενικότερα στους Έλληνες για την οικονομική κατάσταση στην οποία βρίσκεται η χώρα υποστηρίζοντας ότι τα πράγματα γενικά στον κόσμο δεν είναι καλά, αλλά κυρίως στην Ελλάδα.

    «Παλέψτε! Η Ελλάδα μπορεί να μας διδάξει τι να κάνουμε», δήλωσε η Τζέιν Φόντα.

    Δείτε το βίντεο:

    Μενεγακη-Φοντα
    Τζέιν Φόντα και Ελένη Μενεγάκη

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Η γνωριμία της Ελένης Μενεγάκη με την Τζέιν Φόντα (pics)

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ο Έλτον Τζον επιλέχθηκε να τραγουδήσει στο γάμο του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Τζώνη Καλημέρης: Επιστροφές και αναχωρήσεις από όλα τα κανάλια και στο τέλος… Epsilon



    ΣΧΟΛΙΑ