• LIFE&STYLE

    Αρραβωνιάστηκε η Kaley Cuoco και ξέσπασε σε κλάματα (video)

    • Νίκη Καξερή
    κέιλι κουόκο

    Kaley Cuoco


    Φανερά συγκινημένη και με δάκρυα στα μάτια, η πρωταγωνίστρια της δημοφιλούς κωμικής σειράς The Big Bang Theory, Kaley Cuoco, δέχτηκε την πρόταση γάμου που της έκανε ο αγαπημένος της, Karl Cook. Η ταλαντούχα ηθοποιός «έκλεισε» χθες, Πέμπτη, τα 32 της χρόνια και ανέβασε στο Instagram, στιγμές από τον εορτασμό των γενεθλίων της.

    Μία πολύ γλυκιά έκπληξη περίμενε την Kaley, όταν ο σύντροφός της, με τον οποίο μοιράζεται την αγάπη της για τα άλογα, ετοίμασε μόνος του ένα ρομαντικό δείπνο. Έφτιαξε μέχρι και μενού με τα αγαπημένα της πιάτα σαν να βρίσκονταν σε πραγματικό εστιατόριο.

    κέιλι κουόκο και καρλ κουκ
    Kaley Cuoco και Karl Cook

    Στη συνέχεια, όπως αποκάλυψε η ηθοποιός, ο Cook της έδωσε ως δώρο γενεθλίων εισιτήρια για την Disneyland, ενώ λίγο μετά της έκανε την πρόταση γάμου.

    Ο πλέον αρραβωνιαστικός της τράβηξε με την κάμερά του την αντίδρασή της. Η Kaley Cuoco συγκινήθηκε τόσο πολύ που ξέσπασε σε κλάματα.

    Προηγουμένως, ο Cook της πρόσφερε ένα μπουκέτο με λουλούδια, ενώ βρισκόταν στο καμαρίνι της στα γυρίσματα του The Big Bang Theory.

    «Μετά από σχεδόν δύο χρόνια, επιτέλους βρήκα το κουράγιο να της ζητήσω να με παντρευτεί. Αυτή είναι η καλύτερη βραδιά της ζωής μου και πιστεύω ότι το βίντεο δείχνει ότι είναι η καλύτερη βραδιά και για την Kaley, η οποία… είπε το “ναι”!», έγραψε ο Carl Cook στο Instagram.

    Από την μεριά της, η ηθοποιός έγραψε, «Ακόμα κλαίω. Κάθε μέρος της νύχτας είναι τέλειο όπως κι εσύ, Carl. Σε αγαπάω για πάντα!» και μοιράστηκε μία κοντινή φωτογραφία με το δαχτυλίδι αρραβώνων.

    Προηγουμένως, η Kaley Cuoco ήταν παντρεμένη με τον Ryan Sweeting, με τον οποίο χώρισε το 2015, ύστερα από 21 μήνες γάμου.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Πρίγκιπας Χάρι-Μέγκαν Μαρκλ: Όλες οι λεπτομέρειες για τον βασιλικό γάμο (video)

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πένθος για τη Ντόρα Μπακογιάννη

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Ζώδια: Ερωτικές αστρολογικές προβλέψεις Δεκέμβριος 2017



    ΣΧΟΛΙΑ