• Gossip

    Στο Ιόνιο ο Ρόμαν Αμπράμοβιτς – Κλέβει την παράσταση η θαλαμηγός του (pics)

    Ρομάν Αμπράμοβιτς

    Ρομάν Αμπράμοβιτς


    Δεν μπορεί καλοκαίρι χωρίς Ελλάδα ο Ρόμαν Αμπράντοβιτς και το δείχνει. Για μία ακόμη χρονιά, βρίσκεται στη χώρα μας και συγκεκριμένα στο Ιόνιο Πέλαγος, όπως προδόθηκε από την θαλαμηγό του, “Luna”.

    Όπως αναφέρει το imerazante.gr, ο Ρώσος ξεκίνησε από την Λευκάδα, πήγε σε Αντίσαμο, Αργοστόλι, Ζάκυνθο ενώ τώρα βρίσκεται στο Κερί.

    Όπως είναι φυσικό, η θαλαμηγός του, “τραβάει” καθημερινά ντόπιους και τουρίστες, που βγάζουν όσες πιο πολλές φωτογραφίες μπορούν και τις αναρτούν στα social media.

    Παρ’ όλα αυτά, ο ιδιοκτήτης της αγγλικής Τσέλσι και η σύντροφός του, Ντάρια Ζούκοβα, δεν αποβιβάστηκαν πουθενά, μένοντας συνεχώς στην “Luna”.

    Η “Luna” έχει μήκος 114 μ. και πλάτος 20 μ., όντας ένας πολυτελές γιοτ του 2010. Διαθέτει 10 VIP καμπίνες επισκεπτών άνω των 100 τετραγωνικών μέτρων η καθεμία, μία 20 μέτρων εξωτερική πισίνα, 9 καταστρώματα και ένα μεγάλο υπαίθριο χώρο ψυχαγωγίας. Είναι επίσης εξοπλισμένο με 1 μίνι-υποβρύχιο και πλήρωμα των 50 ατόμων. Διαθέτει επίσης, τις μοναδικές στον κόσμο, πολλαπλών χρήσεων σωσίβιες λέμβους / λιμουζίνες με κόστος άνω των 4 εκατομμυρίων δολαρίων η κάθε μία.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Αβαφη, χαμογελαστή και πανέμορφη στη Σίφνο η Σκάρλετ Γιόχανσον

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 6 + 1 εναλλακτικές προτάσεις για το Σαββατοκύριακο

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ:  Τα νυχτοπερπατήματα της Ελένης Μενεγάκη στην Αθήνα



    ΣΧΟΛΙΑ