• Μόδα: Πρωταγωνιστές

    Lila Grace Moss: Γιατί ο Marc Jacobs επέλεξε την κόρη της Kate Moss ως το κεντρικό πρόσωπο της καμπάνιας του

    • NewsRoom


    Tα βήματα της μητέρας της στο χώρο της μόδας ακολουθεί η Lila Grace Moss, κόρη του κορυφαίου supermodel Kate Moss. Στα 16 της χρόνια, η Lila, με τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά, κατάφερε να κλείσει ένα σημαντικό συμβόλαιο και να γίνει το κεντρικό πρόσωπο της καμπάνιας του Marc Jacobs.

    Παρά το γεγονός ότι η σύγκριση με τη μητέρα της είναι αναπόφευκτη, η δυναμική Lila Grace δείχνει έτοιμη να χαράξει τη δική της πορεία στη λαμπερή βιομηχανία της μόδας με το δυναμικό της χαρακτήρα και την δική της έντονη προσωπικότητα.

    Ο Μarc Jacobs, o οποίος συνάντησε για πρώτη φορά τη μικρή το 2008, όταν ήταν έξι μόλις ετών, έγραψε στο λογαριασμό του στο Instagram: “Στην ηλικία των έξι ετών, η συμπεριφορά και η έντονη ομορφιά της Lila ήταν ήδη εμφανής. Την επόμενη φορά που την είδα, τον Αύγουστο του 2011 στο γάμο της Kate (με τον τότε σύζυγο της Jamie Hince), ο χαρακτήρας της ήταν ακόμα πιο δυναμικός και η ομορφιά της ακόμα μεγαλύτερη. Η καμπάνια γυρίστηκε τον Ιούλιο του 2018 με την Kate να συνοδεύει την κόρη της στα γυρίσματα. Ήταν λίγο σουρεαλιστικό να βρίσκεται  η Kate στο στούντιο με τη Lila καθώς μου έφερε πίσω τις αναμνήσεις της πρώτης φορά που έβαλα την Kate όταν ήταν 18 χρονών να περπατήσει για την κολεξιόν Ellis Perry ‘Spring / Summer 1993.”

    Αξίζει να σημειωθεί πως η Lila δεν είναι η πρώτη κόρη από την γενιά των supermodels που συνεργάζεται ο Jacobs καθώς to 2016 είχε κάνει το ντεμπούτο της στην εταιρία του η Kaia Gerber, κόρη της Cindy Crawford.

    Το πρώτο εξώφυλλο

    Η Lila Grace Moss Hack, όπως είναι ολόκληρο το όνομα της, πόζαρε για το πρώτο της εξώφυλλο στη Vogue σε ηλικία μόλις 13 ετών, μαζί με τη μητέρα της. O Mario Sorenti φωτογράφησε τις δύο τους για την ιταλική έκδοση της βίβλου της μόδας, με ρούχα Versace.

     

    Γεννήθηκε το 2002 και είναι κόρη της Kate Moss και του ιδρυτή της Dazed Media, Jefferson Hack. Το ζευγάρι χώρισε όταν η κόρη τους ήταν δύο ετών, ωστόσο, πάντα καταφέρνουν να περνούν χρόνο μαζί της.

    Όπως έχει πει πάντως η ίδια, η μητέρα της είναι σας όλες τις μαμάδες του κόσμου, “ενοχλητική, αλλά δεν παύει να την αγαπά πραγματικά”. Άλλωστε με μητέρα ένα από τα πιο αγαπημένα supermodels παγκοσμίως, δεν υπάρχει κανένας καλύτερος για να την καθοδηγήσει στη νέα της καριέρα. “Μου έμαθε πάντα να δουλεύω σκληρά και να είμαι ευγενική και να φροντίζω πάντα να νιώθω άνετα με ότι κάνω”, έχει πει η ίδια.

     



    ΣΧΟΛΙΑ