• Top Stories

    Αφωνία στο Μαξίμου μετά την προσφυγή Κοτζιά στη Δικαιοσύνη

    • NewsRoom


    Σιγή ασυρμάτου από το Μέγαρο Μαξίμου για την κίνηση του πρώην υπουργού Εξωτερικών Νίκου Κοτζιά να προσφύγει στη Δικαιοσύνη, καταθέτοντας μήνυση στην εισαγγελέα του Αρείου Πάγου κατά παντός υπευθύνου για συκοφαντική δυσφήμιση και διασπορά ψευδών ειδήσεων.

    Η πρωτοφανής κόντρα που ξέσπασε μεταξύ του Νίκου Κοτζιά και του Πάνου Καμμένου στο μοιραίο υπουργικό συμβούλιο της 16ης Οκτωβρίου ρίχνει ακόμη τη βαριά σκιά της στην κυβέρνηση, η οποία βλέπει το θρίλερ να εκτυλίσσεται σε συνέχειες, αφού η πρώτη εκτίμηση ότι ο Νίκος Κοτζιάς θα κρατούσε χαμηλούς τόνους μετά την παραίτησή του, διαψεύδεται.

    Ο κ. Κοτζιάς προχώρησε την περασμένη Παρασκευή στην κατάθεση της μηνυτήριας αναφοράς για όσα ακούστηκαν σε εκείνο το υπουργικό συμβούλιο από τον Πάνο Καμμένο, καθώς και για δημοσιεύματα που αφήνουν σκιές για τις ημέρες του στο ΥΠΕΞ.

    Ο Νίκος Κοτζιάς φάνηκε ότι θα επέλεγε να τραβήξει χωριστούς δρόμους από την ηγετική ομάδα του κόμματος, όταν έλαμψε δια της απουσίας του από τη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας, την περασμένη εβδομάδα, όπου παρουσιάστηκαν οι προτάσεις του ΣΥΡΙΖΑ για τη Συνταγματική Αναθεώρηση.

    Η συνέχεια δόθηκε την Παρασκευή με την κίνησή του να καταθέσει τη μηνυτήρια αναφορά, την οποία η κ. Ξένη Δημητρίου διαβίβασε στην Εισαγγελία κατά της Διαφθοράς ζητώντας να ερευνηθούν τα καταγγελλόμενα. Παράλληλα, ζήτησε να εξεταστεί εάν αυτή η υπόθεση πρέπει να συσχετιστεί με τις κασέτες με τη συνέντευξη του κ. Κοτζιά σε κανάλι της Κρήτης, τις οποίες παρέδωσε η ΝΔ πριν από λίγες ημέρες στην κ. Δημητρίου.

    Απέναντι σε όλα αυτά το Μέγαρο Μαξίμου τηρεί σιγήν ιχθύος, χωρίς απολύτως κανένα σχόλιο με στόχο να υποβαθμίσουν το πολιτικό ζήτημα, αλλά και περιμένοντας τις εξελίξεις.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Άρειος Πάγος: Έρευνα για τις καταγγελίες της μήνυσης Κοτζιά διέταξε η Ξ. Δημητρίου

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Νίκος Κοτζιάς: Υπέβαλε μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση και διασπορά ψευδών ειδήσεων



    ΣΧΟΛΙΑ