• City Stories

    Τέσσερα δωρεάν σεμινάρια με ιδιαίτερο ενδιαφέρον στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων

    Τεχνόπολις


    To INNOVATHENS, ο Κόμβος Καινοτομίας και Eπιχειρηματικότητας της Τεχνόπολης του Δήμου Αθηναίων, διοργανώνει αυτή την περίοδο διάφορα ενδιαφέροντα και χρήσιμα σεμινάρια με ελεύθερη είσοδο, σε συνεργασία με διάφορους οργανισμούς και φορείς. Εμείς επιλέξαμε τέσσερα από αυτά, που σχετίζονται με τον τουρισμό, το marketing, το service και το branding, ώστε να βρείτε αυτό που σας ταιριάζει.

    Το Innovathens στεγάζεται στον χώρο της Τεχνόπολης του Δήμου Αθηναίων, στην οδό Πειραιώς 100 στο Γκάζι.

    σεμινάριο

    1. Tourism Marketing Strategy 2018

    Το ΚΕΑΚ (Κέντρο Επιχειρηματικότητας, Ανάπτυξης και Καινοτομίας), με σαφή προσανατολισμό στην τεκμηρίωση της γνώσης και της δια βίου μάθησης, διοργανώνει σεμινάριο με θέμα “Tourism Marketing Strategy 2018”, με εισηγητή τον Γεράσιμο Τζαμαρέλο.

    Σκοπός & Στόχος
    – Είναι να γνωρίσουν οι συμμετέχοντες τις νέες τάσεις για το 2018 στον πιο δημοφιλή ίσως κλάδο της Χώρας μας. Τη Βιομηχανία του Τουρισμού.
    – Για την παρακολούθηση της ενότητας απαιτείται γνώση του κλάδου. Δεν θα αναλυθούν καθόλου έννοιες, αλλά μόνο τακτικές όπως αναγράφονται στη θεματολογία εισήγησης.

    Θεματολογία Εισήγησης
    – Find visitors before they arrive (Marketing Strategy)
    – Train and plan for negative travelers
    – Use social data to better understand out-of-market visitors
    – Double down on Instagram

    Πότε:
    Δευτέρα 4 Δεκεμβρίου 2017
    18:00 -20:30

    Για δηλώσεις συμμετοχής

    σεμινάριο

    2. 39ο Samsung Service Lab

    Η Samsung Electronics Hellas διοργανώνει το “Samsung Service Lab Workshop”.

    Το διήμερο εκπαιδευτικό σεμινάριο, συνολικής διάρκειας οκτώ ωρών, θα προσφέρει τεχνικές γνώσεις και δεξιότητες για παροχή επισκευαστικών υπηρεσιών σε smartphones. Απευθύνεται σε φοιτητές, σπουδαστές και ανέργους, με τεχνική κατεύθυνση στον τομέα των ηλεκτρονικών/ τηλεπικοινωνιών.

    Ο στόχος του workshop είναι η γνωριμία με τις after sales διαδικασίες υποστήριξης πελατών και πιο συγκεκριμένα η διάδοση τεχνογνωσίας σχετικά με το επισκευαστικό μέρος, η διαχείριση δεικτών ποιότητας καθώς και η διαχείριση πελατών.

    Πότε:
    Τετάρτη 6 και Πέμπτη 7 Δεκεμβρίου 2017
    09:00 – 13:00

    Για δηλώσεις συμμετοχής

    σεμινάριο

    3. Presentation & Communication skills: Interpersonal Skills

    Η Samsung Electronics Hellas προσκαλεί όλους τους ενδιαφερόμενους να δηλώσουν συμμετοχή στo σεμινάριο “Interpersonal Skills” που θα πραγματοποιηθεί στις 11 Δεκεμβρίου 2017 στο Innovathens powered by Samsung – τον Κόμβο Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας της Τεχνόπολης Δήμου Αθηναίων.

    Το εκπαιδευτικό σεμινάριο, το οποίο εντάσσεται στον κύκλο σεμιναρίων “Presentation & Communication skills”, έχει συνολική διάρκεια δύο ωρών και πραγματοποιείται σε συνεργασία με το British Council. Στόχος του σεμιναρίου είναι να εκπαιδεύσει τους συμμετέχοντες για τη λειτουργία των ομάδων, ώστε να μπορούν να λειτουργούν με πνεύμα συνεργασίας αναδεικνύοντας τα ταλέντα και τις δεξιότητές τους.

    Το σεμινάριο απευθύνεται σε νέους 18-25 χρονών (φοιτητές, σπουδαστές και ανέργους), με γνώσεις Αγγλικών Β2 level (επίπεδο Lower ή αντίστοιχο).

    Πότε:
    Δευτέρα 11 Δεκεμβρίου 2017
    16:00 – 18:00

    Για δηλώσεις συμμετοχής

    σεμινάριο

    4. Personal Branding

    Το ΚΕΑΚ (Κέντρο Επιχειρηματικότητας, Ανάπτυξης και Καινοτομίας), με σαφή προσανατολισμό στην τεκμηρίωση της γνώσης και της δια βίου μάθησης, διοργανώνει το σεμινάριο με θέμα “Personal Branding”, με εισηγητή τον Γεράσιμο Τζαμαρέλο.

    Σκοπός & Στόχος
    – Είναι να γνωρίσουν οι συμμετέχοντες την έννοια του Προσωπικού τους Brand και την απήχηση που μπορεί να έχει σε συνδυασμό με τα Social Media.
    – Για την παρακολούθηση της ενότητας μπορείτε να έχετε μαζί σας tablet ή Smartphone για τις σημειώσεις σας. Η συγκεκριμένη ενότητα δεν θα έχει παρουσίαση αλλά μόνο πρακτική άσκηση.

    Θεματολογία Εισήγησης
    – Build Personal Brands / Blog
    – Direct Communication Channels
    – Impact of Social Media in Personal Branding

    Πότε:
    Δευτέρα 11 Δεκεμβρίου 2017
    18:00 – 20:30

    Για δηλώσεις συμμετοχής

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Ελληνική Συμφωνική Ορχήστρα Νέων: Η πρωτοβουλία που θα αναδείξει νέους Έλληνες μουσικούς

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:  Break the Chain 2017: Ένα μοναδικό φεστιβάλ με ελεύθερη είσοδο

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Ο Χριστουγεννιάτικος Κόσμος του ΚΠΙΣΝ ζωντανεύει σε ένα υπερθέαμα με ελεύθερη είσοδο!



    ΣΧΟΛΙΑ